Pyro # 487 i kveld på P3 fra 21 til 23

5
Skrevet av:
Publisert 9:00 24 January, 2012

Denne karen er kveldens hovedgjest i Pyro.

Ole Petter Andreassen er kjent fra band som Thulsa Doom, Black Debbath og Cumshots. I tillegg er han en svært habil plateprodusent. Men grunnen til at han skal være gjest i kveldens Pyro er at han nettopp har gitt ut debutalbum med El Doom & The Born Electric, som er hans nye progband. Et svært herlig progband. Ole Petter gir deg en gjennomgang av hvilke andre band og artister som har inspirert ham til å danne El Doom & The Born Electric. Og ja. Det blir en del prog.

Vi skal også gi deg noe veldig spesielt i kveld. Vi skal nemlig sende historiens aller første intervju med supergruppen Temple Of The Black Moon. Medlemmene i det bandet kommer nemlig fra band som Anthrax, Cradle Of Filth, God Seed, The Cult og Enslaved. I forrige uke spilte de inn musikk i lille Bergen, og vi gir deg både det første intervjuet bandet har gjort sammen noensinne, og vi gir deg også historiens første smakebiter på musikken de lager.

Hvis du da legger til ny musikk fra Lamb Of God, El Caco og Nekromantheon, samt Lacuna Coil-konkurranse og det vanlige tullpratet, så ser dette ut til å bli en fin sending…

Tags: , , , , , , , ,

Del "Pyro # 487 i kveld på P3 fra 21 til 23"