Pyro # 648 i kveld på P3 fra 22

0
Skrevet av:
Publisert 9:00 3 March, 2015

IMG_1166

Vi får besøk av Finn Arne som er en reisende i metal (og som over her henger løst med James Hetfield) og vi intervjuer Corey Taylor fra Slipknot.

Finn Arne Nystad lever et liv i sus og metaldus. Han bruker nemlig nesten alt han tjener i jobben sin på å reise verden rundt for å se metal-konserter. Det har så langt resultert i cruise i Karibien med en haug av ekstrem-metalfans, en rekke turer til USA med og uten Enslaved, og besøk på alle de største og beste festivalene i Europa. Hver gang vi er på konsert er Finn Arne der også. Vi dro frem mikrofonen da vi traff Finn Arne på Blastfest nylig, og han får en time til rådighet for å dele noen av sine beste opplevelser. Møte med James Hetfield på Roskilde? Kvelertak på en båt rundt på Hudson River? Finn Arne har historiene.

Vi skal også intervjue en annen kar med mye på metalhjertet. I dag er det Corey Taylor som er intervjuobjekt. Du kjenner ham garantert fra greit kjente band som Slipknot og Stone Sour. Ellers blir det selvsagt også masse ny musikk fra band som Torche, Enforcer, Gallows, Black Star Riders og Kreator.

Tags: , , , , ,

Del "Pyro # 648 i kveld på P3 fra 22"