Avenged Sevenfold-konkurransen trukket

0
Skrevet av:
Publisert 11:30 29 May, 2013

avengedsevenfold

Avenged Sevenfold er snart tilbake med nytt album, og i november blir det konsert i Oslo. Vi ga vekk billetter.

Avenged Sevenfold har hatt enorm medgang karrieremessig de siste årene, selv om tapet etter trommis The Rev smertet på et personlig plan. Album som City Of Evil, Avenged Sevenfold og Nightmare har vært udiskutable suksesser, og Avenged Sevenfold gikk fra å være kjent i USA til å bli superpopulære også i Europa. Nå er det nytt album i emning, og slippedato er så langt satt til 26. august. Det betyr også turnering i Europa til høsten, og Oslo Spektrum får besøk lørdag 9. november.

Arbeidet med den nye platen startet i januar 2013, og vokalist M. Shadows har sagt at musikken denne gangen har røtter i blues og klassisk rock som Black Sabbath og Led Zeppelin. Vi smører oss inn med tålmodighet over hele kroppen til august, og ga vekk billetter til Oslo-konserten i løpet av den siste uken.

Det dundret inn mange svar fra fans som visste at bandets nåværende trommis heter Arin Ilejay. Billetter er på vei til Omar Lund og Olja Pehilj. Vi gratulerer!

En ekstra bonus får alle som skal på konsert i form av oppvarmingsbandene Five Finger Death Punch og Device.

Sjekk den så langt siste låten Avenged Sevenfold har gitt ut under. Carry On var med i dataspillet Call Of Duty Black Ops 2, og det var faktisk også bandmedlemmene i Avenged Sevenfold.

Tags: ,

Del "Avenged Sevenfold-konkurransen trukket"