Vinnere av Iron Maiden-klassiker på vinyl

0
Skrevet av:
Publisert 20:00 25 February, 2013

Powerslave Album

Iron Maiden gir ut alle sine åtte første album på picture disc-vinyl. Vi fortsatte vår tradisjon med å gi vekk plate nummer fem og seks denne uken.

liveafterIron Maiden (eller hvertfall plateselskapet deres) er dypt inne i en utgivelsesrekke der alle de åtte første albumene kommer i lekre doble vinylutgaver der selve vinylen er et bilde (picure disc). Tidligere har vi gitt vekk utgaver av de fire første platene, og nå har vi kommet til Powerslave og Live After Death. Powerslave viste Iron Maiden på sitt mest storslagne, og inneholder mitt favorittcover samt noen av de bandets beste låter. Live After Death var Iron Maidens første skikkelige live-utgivelse (neida, jeg har ikke glemt Live + 1 eller hva den nå het) og viste en hel verden hva bandet var kapabel til i en live-setting. Begge legendariske. Begge nyutgitt. Begge ble gitt vekk av oss.

Vi fikk inn masse svar, og helt vilkårlig har vi trukket ut Ellen Wangen fra Moss og Stian Nilssen fra Oslo som vinnere. Pakke i posten veldig snart. Se opp for ny konkurranse med Somewhere In Time og Seventh Son veldig snart. Og når sommeren kommer skal vi gi vekk alle utgivelsene til en heldig vinner. Spennende altså…

 

maidenpicturediscs2012

Tags: ,

Del "Vinnere av Iron Maiden-klassiker på vinyl"