Familien til Maja

Camilla (41) er moren til Maja. Hun jobber både som politisk rådgiver for Venstre på Stortinget og som varardfører i Ski. Hun er den som både jobber mest og tjener mest i familien, noe som betyr at hun ofte ikke kommer hjem til middag. Camilla liker ikke å bruke penger. Hun er lidenskaplig opptatt av miljøpolitikk og av ishockey, og har tidligere spilt på det norske kvinnelandslaget i ishockey.

Christian (44) er faren til Maja. Han er biolog og jobber som forsker ved Norsk institutt for Bioøkonomi (NIBIO) på Ås. Fuglefotografering er en stor hobby for Christian. Og i likhet med alle guttene i familien er han en ivrig Liverpool-supporter. Christian tjener riktignok ikke like mye som Camilla, men bidrar desto mer hjemme både når det gjelder middagslaging og oppfølging av barnas aktiviteter.

Jacob (15) er bror til Maja. Han går i tiendeklasse og er opptatt av fotball, playstation og venner.

Elias (9) er den yngste broren til Maja. Han går i tredjeklasse og er den mest aktive i familien. Elias spiller både fotball og ishockey.

Maja (16) går selv i første klasse på dramalinja på Ski videregående skole. Hun er glad i shopping og da gjerne litt dyre, fine merker enten det er klær eller sminke. Maja elsker også å reise og er den som setter mest pris på god mat i familien. For å få råd til litt av det hun ønsker seg, jobber hun et par dager i uka på McDonalds, men de pengene blir fort borte. Derfor må hun ofte krangle med foreldrene om det er noen hun vil ha, og de er ikke så lett å overbevise.

majaogmor