Beste sjekketips?

Beste sjekketips?

7

I episode 6 må programlederne bryne seg på sjekking!

Publisert 15:52 2 desember, 2010

For å tilfredsstille alle de ivrige tilhengerne og den enorme pågangen i det siste, slipper vi episode 6 av Trekant allerede før helgen.

Varm opp med de fem første episodene: 1 | 2| 3| 4 | 5

Sex som singel

I denne episoden blir deltakerne stilt ovenfor en annerledes utfordring. De skal teste sjekkemuskelen, og får møte hver sin erfarne sjekker.

Sjekking er nok først og fremst for de single, men mange synes at det ikke er noe i veien for å flørte litt selv om man har kjæreste. En av sjekkerne forklarer forskjellen mellom flørting og sjekking med at når du sjekker har du en agenda og flørting er langt mer uskyldig.

Del ditt beste sjekketriks i kommentarfeltet, og fortell om det noen gang funka!
Marie møter et homsepar forå lære mer om hvordan man sjekker menn. (video)

Marie møter et homsepar for å lære mer om hvordan man sjekker menn. (video)

Fakta og medaljens bakside?

Norge troner øverst på flere sexstatistikker både i Norden og verden forøvrig. Den mest urovekkende statistikktoppen er at 77 prosent av Norges befolkning har hatt ubeskyttet sex minst en gang, og er det høyeste tallet i Norden.

Én av fire nordmenn har hatt ubeskyttet sex fordi de stoler på at partneren ikke har noen kjønnssykdommer, selv om 22 prosent av Norges befolkning har hatt minst en kjønnssykdom i løpet av livet. Dette er også det høyeste tallet i Norden.

Ekstramateriale: Se personlig kamera her + bloopers

Klamydia er den mest utbredte kjønnssykdommen i Norge, og i 2008 testet over 20.000 positivt, en økning på 3 prosent fra året før.

Nordmenn er ikke bare mest løsslupne i Norden når det gjelder one night stands, men ligger faktisk på verdenstoppen. 70 prosent opplyser at de har hatt i hvert fall en one night stand, og én av tre mellom 20 og 23 år angrer har hatt fyllesex de angrer på.

I en undersøkelse gjennomført av folkehelseinstituttet i 2002 har menn i gjennomsnitt tolv seksualpartnere i løpet av livet, mens en kvinne har ni. Franskmenn, grekere og brasilianere ligger på topp tre, med henholdsvis 16.7, 15 og 12.7 partnere i snitt.

Den ultimate sjekkekongen

Sjekking er en nobel kunst som har blitt perfeksjonert i århundrer, og den første storsjekkeren vi kjenner til er den italienske forfatteren og storsjarmøren Giacomo Casanova.

Casanova var visstnok ikke noe særlig å se på, men han kunne virkelig snakke for seg. Hans etternavn er i dag synonymt med kunsten å forføre.

Kanskje ikke så rart når 9 av 10 kvinner og 2 av 3 menn, lettere faller for et godt smil, enn om personen er veldig attraktiv.

Nå er det lett å tjene penger på andres usikkerhet i forhold til sjekking, med alt fra kurs, litteratur og nett-tjenester, noe som kanskje vitner om at folk har et ønske om å mestre forføring, eller finne kjærligheten.

Neil Strauss startet for alvor sirkuset da han ga ut sjekkemanualen for gutterThe Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists, hvor han mener han har perfeksjonert kunsten å sjekke.


Tags: , , , , , , , ,

Del "Beste sjekketips?"
 

7 kommentarer på “Beste sjekketips?”

 1. Inner Sanctum skrev:

  Virkelig? Denne gangen har dere lagd en dårlig poll. Hvis du har hatt one night stand har du kun to muligheter? “Ja, men bare en gang”, og “Det er min faste helgeaktivitet”… så, hvis du har hatt noen, så er det riktig å klikke på “Det er min faste helgeaktivitet”, selvom det faktisk ikke er det… Lag et alternativ da, folkens. Dette var dårlig.

 2. Ørnulf Koldal skrev:

  Noen år siden var jeg på byen passe på snurr og dansa med ei smellfeit berte. Jeg viska i øret hennes” Du svetter lite til å være så tjukk” Det gikk som det måtte gå!

 3. oddvar skrev:

  Jeg klarte si klart hun drikker vin for drikker du vin så blir du fin. Hu ble sur. meningen var jo si at hun har nok drukket mye vin som er så fin. moralen er dropp ordspill hvis du er for full til få frem rette ordene.

  en annen i min tidlige ungdom som og var meget dårlig var når jeg danset med en skikkelig lav jente. jeg gikk ned på kne og fortsatte mens jeg sa nå er vi like høye. Dessverre var det en del som lo og pekte, så hu gikk sin vei. kjipe medmennesker som ikke hjelper en stakkar i nød

 4. Anon skrev:

  Enda engang det tullet med “sjekke-artistene”. Herregud så lei jeg er, det er så sykt hypet opp.