Se episode 3 av Trekant sesong 1

76

Publisert 12:24 17 november, 2010
Ukens tema: Er alle litt homo?
Ekstramateriale: Se personlig kamera her + bloopers
Sesong 1: Episode 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Programledere: Marie | Thomas | Pia

Tags: , , ,

Del "Se episode 3 av Trekant sesong 1"
 

76 kommentarer på “Se episode 3 av Trekant sesong 1”

 1. Jan skrev:

  Episode 3 er digg! Som homse selv synes jeg episoden med utvalgte homse og lesber var inspirerende og gav meg en god følelse i kroppen! Det gjør meg stolt at dem viser mangfoldet, ikke bare ytterpunktene. TREKANT er virkelig et program vi trenger. Programlederene er åpne og gode til å lytte – dermed blir det søtt og inspirerende på en sjarmfull måte. Gleder meg til neste episode!

  • bra man kan være anonyme og ærlige skrev:

   glad på dine vegne og enig i at TREKANT er et bra program…osv
   ; D

  • Sigurd skrev:

   Veldig glad på dine vegne! 🙂 Elsker programmet.. er bare 15 da, så ser det på PCen der ikke mamma og pappa er 😉

 2. gong¨¨len skrev:

  BAH!

 3. Andre skrev:

  Jeg er en mann på 26 og liker dette programmet veldig godt. Jeg trodde jeg kunne en del om de forskjellige temaene men det viser seg at jeg har mye å lære! Dere gjør en veldig god jobb!

 4. Espen skrev:

  Når er neste program. altsa episode 4???
  gleder meg:)
  dødsbra program

 5. Siri skrev:

  Thomas er hott <3 Og programmet er hott <3

 6. Frida skrev:

  Kunne godt tenkt meg å vært mer her selv, jeg. Liker at de utfordrer seg selv litt!!:-)

 7. Hedz skrev:

  Programmet er dødsbra! 🙂

  • Anders skrev:

   Hva f.. er så bra med puppe preik, og penis preik?
   De gjør en god blowjob hele bunten for det suuuuuuger

   • Nico skrev:

    Barnslig~~

    • Nico 2 skrev:

     Nei, tvert imot, det er modent, fyren har en sterkere mening enn deg i stedet for å konkludere med et ord om at alt er barnslig. Veslevoksen

     • idamariiee skrev:

      Du Nico2, hva mener du med det? Det var virkelig barnslig sagt av han Anders fyren. Han skriver jo “suuuuuuuuuger” og det skal være mer modent enn å bare skrive “Barnslig” ? Nei, det synes ikke jeg.

 8. Pia skrev:

  Det er deilig og befriende og se en mann som Thomas, som teer seg så naturlig når det gjelder sex… Menn har i alle tiår oppført seg smålig og barnslige, men mest av alt som horepikker uten selvrespekt og integritet…

  Derfor er det viktig at slike menn som Thomas blir synlige i samfunnet, slik at menn en gang for alle kan bli kvitt horestempelet sitt!!!!!

 9. Ølemann skrev:

  Thomas er mannen som tør å være noe annet en mannsjovenist! 😀 respekt!

 10. boss skrev:

  klarer ikke se den :(( hvordan andre plasser kan jeg se?

 11. hmm skrev:

  Jeg får heller ikke sett episode 3, den vil ikke laste?

 12. kiim skrev:

  Hei!

  Vi sleit litt tidligere ikveld, men det skal fungere greit nå.

  Kim, P3

 13. E3 skrev:

  Eh… Du ble “overrasket over at homofile faktisk er vanlige folk”, Pia? Nice. Morsomt å se Thomas reagere så kraftig av et kyss på _kinnet_. Hva var så skummelt med det? Lord. Dette programmet har potensiale, men bør tenkes mer gjennom.

 14. S skrev:

  Den laster ikke forbi introen 🙁 klarer å se alle de andre episodene helt fint

  • admin skrev:

   Hvilket operativsystem har du? Har du oppdatert til siste versjon av flash? Den spiller fint på min datamaskin.

   Kim, P3

 15. ruggen skrev:

  Må være en stund siden episode 3 ble spilt inn? Er ikke Silje konduktøraspirant i NSB nå da? Ikke barnehageass.

 16. Tine skrev:

  Teknisk feil? 🙁 Huffda!

 17. Stine Emilie skrev:

  Herlig program! Er flott at det blir vist slike sider av livet på tv også, og at temaer som dette blir tatt opp.
  Fikk en liten reaksjon på denne episoden, et lite kyss på munnen jente-jente er da ikke så heftig, var sikker på at det var vanlig at heterofile jenter klinte. Men kanskje dette er mest vanlig på landet 😉

 18. T skrev:

  Jeg forsøker å se episoden fra Sveits, men får feilmelding “The page you are trying to access is restricted or unavailable”. Så teit

  • Miss S skrev:

   så rart da….jeg er i England men får det til…noen ganger får jeg samme beskjeden som du men så plutselig her om dagen funka det når jeg sjekket igjen!

 19. Anders skrev:

  For meg som homofil oppleves det som et absolutt lavmål å se det søppelet som ble servert om oss homofile. Er NRK igang med en ny serie som selvmord ? Er dette et forsøk på å få flere selvmordskandidater blant homofil ungdom til denne nye serien ? Ja jeg undrer virkelig. Det er ufattelig at NRK ikke er kommet lengre nå i 2010 og at vi homofile skal sees på nærmest som dyr i en zoologisk hage. Heterofil ungdom får i Trekant bekreftet at de er ok mens homofile er annenrangs mennesker. Ja selv et kyss på kinnet blir det spetakkel av når denne Thomas møter en homofil. Homofile er usj og æsj og noe negativt som vi for skam skyld må late som om vi godtar virker det som. Trekant har også opplyst om sexstillinger som skal passe alle. Ja med “alle ” mener en selvsagt heterofile, for homofile blir jo ikke sett på som mennesker.

  Det absolutte lavmål som NRK serverer er skremmende. For mer tydelig en dette kunne det vel ikke bli poengtert at homofile ungdommer ikke har samme verdi som heterofile. For en homofil ungdoms følelser og seksualitet er ikke annet en usj og æsj. Kun heterofile har livets rett. Så kan en undres over hvor mange fortvilte homofile undommer i Norge som tok sine liv etter å ha fått servert Trekant deltakernes søppel.

  • Petter skrev:

   Flertallet av mennesker i verden er heterofile.
   Homofili er et valg. Derfor er de homofile en egen gruppe mennesker. At du velger å tolke denne episoden som noe provokativ ovenfor homofile er din sak og din mening, og spør du meg så overreagerer du kraftig.

   • Lars skrev:

    Nei, du og programlederne sliter litt med å forstå konseptet: Dere tror det er et valg. Det er ikke det. Legning er medfødt.

    Tror du noen unge ØNSKER å være homofile? Jeg kjenner ingen som ønsker det når de finner det ut som tenåringer, usikre og redde som de er. Alle vil være “normale”, men mange føler at følelsene deres forteller noe annet. I programmet sies det at 1 av 4 homofile har hatt selvmordstanker.

    Homofili er ikke et valg.

    • Marthe skrev:

     Er du hetro så ikke uttal deg om at homofili er et valg eller ikke. For jeg kan si deg så pass at det veit du ingen ting om. Jeg er lesbisk og stolt av det! Men hadde kunnet velge mellom å være hetro eller lesbisk, ville jeg nok valgt å være hetro for enkelhetsskyld. Nettop fordi folk prater dritt om deg, snakker om ting innen for det å være homofil som de ikke aner for de er ikke i samme situasjon sjæl. Og en go del diskriminering. Når jeg vokste opp var det ikke mye populært å være skeiv og det var tungt til tider. Men jeg er en av de personene som driter litt i hva andre mener om min legning, så jeg klarer meg fint. Jeg visste det allerede fra jeg var 7 år at jeg var skeiv, men jeg nekta det for meg selv, men til slutt går det bare ikke an å nekte for da blir ting verre. Du er født sånn, men det betyr ikke at du veit fra du kan snakke at du er skeiv. For noen tar det kort tid og for andre tar det lenger tid, og noen lever i skapet i et hetrofilt forhold fordi de skammer seg over de absolutt ikke skal gjøre. Vær stolt av den du er.
     Du er et menneske læll og legningen er ikke en så stor del av én som man tror. Kanskje 10% (eller mer eller mindre).

     • Mattis skrev:

      Fy faen, så mye svada og bullshit trodde jeg ikke det var mulig å spy ut engang!

      Du sier egentlig det samme som meg, men av en eller annen grunn har du fått for deg at du måtte hakke på innlegget mitt. Jeg driter i om du er lesbisk og stolt av det. Legning er fortsatt ikke noe man velger, og alle som ikke er heterofile har opplevd en viss del dritt slengt deres vei fordi de ikke er “normale”.

      “Du er født sånn, men det betyr ikke at du veit fra du kan snakke at du er skeiv.”
      Det sa jeg aldri heller, din forkvaklede idiot, lær deg å lese før du svarer.

      Genial blanding av dialekt og skriftspråk, forresten. Skriv norsk neste gang.

      • Marthe skrev:

       For det første så skriver jeg på min dialekt.
       For det andre så veit jeg at legning ikke er noe man velger.
       Dessuten hakka jeg ikke på innlegget ditt, jeg la inn mitt eget. Mine meninger og hvordan jeg opplever det. Ikke sikkert det er sånn for andre, men jeg kjenner en god del homofile og deres historie.

       Prøv å skriv et litt mer saklig svar på andres innlegg neste gang.

   • Jan skrev:

    Jeg antar du selv da har “valgt” å være heterofil, ettersom jeg har “valgt å være homse?! Pisspreik. Du ER hetero, og jeg ER homo – enkelt og greit. Who cares..

    • Petter skrev:

     Det er kanskje også pisspreik at alle menn i den greske antikken var homofile, nettopp fordi det var det som var “vanlig”? Kvinner på den tiden ble kun brukt til reproduksjon, kjærlighet fantes kun mellom menn. Så kan man jo diskutere om alle disse var homofile fra fødsel av eller etterhvert lærte seg å være det ved å ta hensyn til det som var det vanlige den gangen.

     Mange mennesker har eksperimentert med begge kjønn og kommet frem til at de enten er homofile eller heterofile. Om man velger å kalle dem enten bi-, hetero- eller homofile er en egens sak. Men å si at legning kun er medfødt blir for dumt hvis man ser på historien. Mange FØLER det kanskje på denne måten nettopp fordi man er trygg på sin egen legning.

    • abudama skrev:

     høres ut som du har valgt å være homo veldig bestemt for meg. med tanke på at seksualitet er flytende.

   • idamariiee skrev:

    Homofili er definitivt ikke ett valg.

   • Maren ~ skrev:

    jeg er litt enig med deg, men nei – en velger ikke å være homo. Hvis jeg skal anta at du er hetero, så tror jeg vel ikke at du plutselig en dag kunne bestemme deg for at: “Nei, vet du hva. I dag skal jeg være homo.”

  • Ben skrev:

   Thomas og de andre reagerer som de fleste andre gjør. Innse realitetene. Det er blitt fremstilt på en fin måte, hva mer vil du ha??

  • Meg lizm skrev:

   OMG! Du overdriver! Du klager liksom over at det kun er hetrofile som er bra, kun hetrofile som har livsrett (hvor fikk du det fra?!), alle som ikke er hetro er “usj og æsj”… HALLO!? Det er DU som sier det!

 20. Sandra skrev:

  Godt sagt!

 21. Kine nilsen skrev:

  Huffameg tina….. Hva er du, 8 år????

  • Jeg skrev:

   Det er jo lov å utforske uten å bli kalt åtteåring

  • En skrev:

   Du må få deg et liv! Her kommer Tina med et serriøst spørsmål om sin legning, så gjør du narr! Det er ikke annet en IDIOTISK å gjøre narr av andre sin legning. Hvorfor kan ikke folk være sånn de er uten å bli kritisert som åtteåringer. Nei du, voks opp.

 22. Mims15 skrev:

  Jeg synes denne episoden var både positiv og negativt, fordi de sier jo at personene var kjempe hyggelige osv noe som tyder til de er akkurat som vanlige mennesker, det negative var vel at de sa at de var kjempe redde for tenk om de ble forelska i akkurat dem, men, da må man komme tilbake til at de er vanlige mennesker og som alle andre har man jo visse krav og interresser som man vil at den andre skal ha.
  Om jeg er lesbisk så ville jeg jo ikke ha godt rundt å hatt sex og klina med alle jentene jeg ser.

  Å nå over til det mange har diskutert her.
  Selvsagt så vil de fleste folk som er hetero synes at det er litt ekkelt og skummmelt med homofili fordi de ikke er vandt til det, pluss at man er jo oppvokst med at det skal være mann og kvinne. Ser man gjennom hele historien til både menneske og dyr så er den egentlige grunnen til at det skal være mann og kvinne at man skal føre slekten videre a.k.a få flest barn og passe på at sin egen rase ikke dør ut, men nå må vi tenke videre folkens!

  Menneskene har kommet kjempe langt i teknologien, homofile som vil ha barn kan jo blant annet adoptere eller få sæd fra sånne sædbanker (er ikke helt sikker på om det er lovlig i Norge men, er man desperat så kan man jo dra til utlandet og få en avtale der.)
  Så man gjør jo den store oppgaven med å føre rasen sin videre, for det er det alt egentlig handler om.

  Det som er et annet problem med menneske da er at vi ofte er redde for det som er nytt et eksempel er jo når menneske trodde at jorda var flat da endte de jo opp med å drepe han som sa at jorda var rund fordi de nettop hadde hørt gjennom alle åra de levde at jorda var et kvadrat så vi var redde for det som var nytt og anderledes.

  Så det jeg prøver å komme fram til er at: Nå må vi tenke framover! Hovedpoenget nå i framtiden er jo at vi vil finne oss noen vi er kjempe glad i og liker kjempe godt, så hva har kjønn for noen betydning da? Jeg håper at mange skjønner det jeg prøver å si og ikke tror at jeg er rasistisk mot noen av rettningene, hadde jeg vært det så ville jeg ikke tilgitt meg selv heller.
  Så jeg håper mange støtter meg i det jeg sier.

 23. Bare en tattis. skrev:

  Synes Pia er rådeilig! Sexy blikk!

 24. Thomas! x) skrev:

  Thomas er utrolig kjekk!” Hvis han var min kjerseste har jeg vært overlykkelig x) Han er snill, kjekk og sikkert ‘god i senga’… xD

 25. svaret skrev:

  homseutested i throndheim?

  metro?

 26. Mads skrev:

  Ærlig talt. Sex er naturlig. Det er den eneste måten å formere seg på, hvorfor ikke gjøre det beste ut av det? Kjempebra program, stå på! Dette burde så absolutt ikke være tabu.

 27. Lin skrev:

  Homofili er ikke et valg. Hvem vil vel velge å måtte gå gjennom alt det harde og vonde som homofile noen ganger må gjennom? Siden når har du kunne bestemme hvem du forelsker deg i?

  Fra jeg ble født har jeg hatt hetrofile vært rundt meg og påvirket meg til en hver tid, både i ”virkeligheten” og gjennom forskjellige medier. I alle filmer var det en gutt og en jente osv osv. Så hvordan i all verden kan du da si at jeg har blitt påvirket til å bli homofil?

  Jeg forsto allerede i 9 års alderen at noe var anderledes med meg, men jeg forsto ikke hva det var. Ikke før jeg fylte 17 og ble forelsket i en fantastisk jente forsto jeg hva som var anderledes med meg. Jeg hadde allid tenkt at homofile var litt ”rare” og at det var unormalt, så for meg å forstå at jeg var tiltrukket av det samme kjønn var litt av et sjokk.
  Siden den gang har jeg lært mye, jeg har forstått at homofile er akkurat som ola nordmann, bare at de forelsker seg i det samme kjønn og må kjempe mye mer for rettighetene sine og for å bli akseptert. Så unnskyld meg, vi lever i 2010 – er det ikke på tide å få opp øya og slutte og dømme folk for ting de ikke kan noe for? Eneste forskjellen fra en heterofil og en homofil er hvem de forelsker seg i – er kjærlighet en grunn til å diskriminere?

  Og tenk på den redde jenta som er usikker på om det er greit at hun er forelsket i en annen jente leser de stygge kommentarene noen av dere har skrevet her – dere er grunnen til at så mange homofile har hatt selvmordstanker. Forskammelig.
  Det er ikke en negativ ting å være homofil, man er hvem man er – og det er greit 🙂

 28. Anna skrev:

  Den sangen som begynner på ca minutt 18, hva heter den ?

 29. Frida J skrev:

  Episode 3 er noe av det herligste jeg har sett !
  Jeg er en jente på 15 år og jeg er bifil.. Men mere intresert i jenter. Men jeg kan ikke på en måte si atte jeg er lesbisk, fordi jeg er såpass liten, og det kan hende dette er noe jeg indbiller meg at jeg er bifil. Men jeg er 110% sikker på at jeg er bifil. Og være homofil el bifil er NORMALT.. Men det er mange her ute som ikke forstår det. Og folk som skal si æsj og klage osv på de som her homofile er så utrolig svake..

 30. Ruben skrev:

  Thomas gjetter alltid rett på hva det er 😛