Se episode 5 av Trekant sesong 1

64

Publisert 12:04 30 november, 2010
Ukens tema: Sexleketøy
Ekstramateriale: Se personlig kamera her + bloopers
Sesong 1: Episode 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Programledere: Marie | Thomas | Pia

Tags: ,

Del "Se episode 5 av Trekant sesong 1"
 

64 kommentarer på “Se episode 5 av Trekant sesong 1”

 1. Alexander skrev:

  Dritkul episode!

  Den fitteslikkemaskinen hadde jeg faktisk aldri sett…genialt!

  Selv om jeg er gutt, så liker jeg sexleketøy, både på meg selv og partneren. Jeg blir vel faktisk heller litt brydd dersom dama ikke liker sånt! Det skal være spennende, og det er faktisk grenser for hva man får til selv.

  Jenter: dersom dere tror at vi gutter skal gjøre alt for dere, så forsøk å tenk hva dere kan gjøre for oss iblant! Det nytter ikke å bare suge, det er grenser for hvor artig det er i lengden. Det er kun fantasien som setter grenser!!!

 2. Jan skrev:

  Nok en gang – kjempekul serie!! Men THOMAS!! – alle gutter bør prøve butplug før man avviser det! Jentene stakk av med “seieren” denne gangen..

 3. Elisabeth skrev:

  Hehe, står respekt av hvor mye de tør si om seg selv i denne serien… Jeg hadde heller dødd enn å offentliggjøre onani osv!!!

 4. Lasse skrev:

  At ei lita buttplug skal være så fryktelig skummelt! Pinlgle! Herlig episode!

 5. Maren skrev:

  noen som hva heter sangen som spilles når det har godt 8min?? noe med shake you jacozzi.

 6. hvordan er det å vere med i trekant ?? 🙂

 7. Dårlige i sex må ty til Norkse media for å få opplæring. Ja ja som 12 åring tok jeg mange fulle jenter som var 18 og 20 trudde dei var flinke men viste at dei var helt på bærtur. Jeg hadde ingen opplæring da men viste at skal en få orgasme på max så må en holle igjen orgasmen gang etter gang til at den kommer som en mega sterk. Dette viste dei ikkje og jeg fikk mange fine etterkommentarer senere. Det å holde igjen gjer deg utholden og kan ha sex lenge og gi dama mange orgasmer. samme er det for damer hold igjen samme kor deilig det er og slipp når du har en max terskel. Når du har blitt vant til dette så øker maxterskelen, og du fortsetter lenger. Til slutt så nyter du en lang stund med typen eller dama uten at du ødelegger det med en tidlig en. Helsa kommer seg betraktlig etter dette.

  • Guud skrev:

   Er du morsom? Som 12 åring tok du 18-20 år gamle jenter? Du må være skutt.

  • Ja... skrev:

   hahaha! den posten hadde du sikkert klart å lure mange med hvis du ikke hadde kommet med den fine: som 12 åring tok jeg mange fulle jenter som var 18 og 20…
   jeg gjetter på at du er 16 ingen dame og aldri har pult.. så lykke til og kos deg videre i cyberspace…

  • Linn merete skrev:

   I en alder av 12 år er det slettes ikke sikkert at du har begynt å produsere sæd ennå. Sæden kommer ut når du får orgasme. Det er utløsninge du får når du onanerer. Når du får orgasme, kommer det ikke annet enn væske og sæd ut. Det kommer ikke noe tiss.

   jeg tviler sterkt på at du har ligget med noen jenter på 18 og 20 år når du er 12 år.for jeg er 12 og jeg ville ALDRI ha ligget med en så ung gutt selvom jeg var full eller edru xD

  • Veeeel skrev:

   Det med at du tok 18-20 åringer når du var 12, er en stor løgn, som andre har kommentert så produserer du ikke sæd når du er så liten, bare lurer, hvor dumme tror du at vi egentlig er???
   Det er veldig, VELDIG få, som i det hele tatt tenker på samleie, i det hele tatt med så eldre kvinner enn dem selv. Det kommer (hehe) rundt 14-16 års alderen.
   Men hva er det med de kvinnene (selv om det ikke er sant) som i det hele tatt tenkte på det, selv de er stupfulle så ser de vel at du er for liten, er de utviklingshemmede også??? Åssen kom du deg til jenter som er så fulle, du kom ihvertfall ikke på noen fester, ikke på byen, hvor fikk du tak i dem?
   At du gjorde er helt utenkelig, jeg spør igjen, HVOR DUMME TROR DU AT VI ER???

   • Martin skrev:

    Ja fy faen! Ærlig? Er du helt skada elns ? Du veit jo helt klart at ingen går på det der, “Hei dere, vet dere hva? Jeg pulte 20 åringer når pikken min var 11 cm. Serr, kom deg ut av det mørke rommet ditt og få deg venner.

   • Bull. skrev:

    Det der med at de fleste først begynner å ha lyst på sex når de er 14-16 år er rent og skjært pisspreik, og det vet du jævlig godt selv.

 8. Haha, genial episode! Mye moro å finne på, og mye spennende der ute. Syns ikke det er noe feigt gjort av Thomas at han ikke prøvde buttplugen, for det er jo opp til han selv, men hadde vært bedre og gøyere om han hadde gjort. Men anyways; veldig nice:-D <3

 9. hei skrev:

  Hva heter den sangen som ble spelt i begynnelsen av programmet? Ingen synging

 10. Tor skrev:

  En bra Episode dette (5)..

  Viktig å lære seg selv å kjenne og ikke minst når man er i et forhold å kunne avveksle litt me å leke med hverandre på andre måter.

  Men Thomas….. Fikk du tatt mot til deg for å prøve analleketøyet ( prostatastimulering) ? er å anbefalle vist du ikke har prøvd enda.

  Digg å bli stimulert i rompa menst man puler ( som et lite tips til dere gutter ), Selvklart må man finne ut om man liker de, klare å slappe av..

 11. Marie skrev:

  Vet dere hvor man kan få kjøpt Pias favoritt dildo? Den lilla?

  • Mette skrev:

   Hei!
   Etter noen timers leting i går, fant jeg endelig nettbutikken som selger den. Gleder meg noe enormt til den plutselig dukker opp i posten :))

   • Marie skrev:

    Åh, kunne du sende meg linken? 🙂
    Isåfall, tusen takk!

    • Magic Massager 2.0 (Adam & Eve) skrev:

     Google: Magic Massager 2.0 (Adam & Eve)
     Den finnes på Cecilie Kjensli sin nettside.
     Linken blir fjernet av nrk, så du får bare søke på google. Nettsiden hennes dukker opp med en gang =)

 12. Elise skrev:

  Hvor får man lest chatten når den er ferdig?

 13. Elise Dorothea skrev:

  GAHHH, Thomas er så sinnsyk sexy, blir kåt av å høre han snakke..

 14. Elise skrev:

  Jeg lurer bare på, erdetikke flaut for dere gutter og kjøpe sex leketøy? Gå innom kondomeriet ??

 15. Lasse skrev:

  Det finnes flere måter å kjøpe sexleketøy på enn på Kondomeriet da:) Nettbutikker er jo en fin ting! Og hvorfor skal det være pinligere for gutter enn for jenter? Uansett, så må man jo bare huske at de som jobber i sexbutikker faktisk har det som jobb. For dem er det like uvanlig å selge en dildo til noen som for en i kassa på Rimi å selge brød, og det er jo ikke noe pinlig ved å kjøpe brød!

 16. Jompis skrev:

  Heey, lurer på hva “rolls roysen” av kunstige fitter egentlig heter…

 17. André skrev:

  Thomas ur the MAN! haha du er faen meg morsom også 😀

 18. my skrev:

  hva heter det leketøyet som var basert på et massasje-apparat??

 19. welcome to 2010 skrev:

  Tipper en sån avstøppning av pia og maries edlere del ville solgt veldig godt i disse tider

  • Stian skrev:

   De blir jo rene sex-forbildene nå, siden de snakker om “ren mus” og sine perosnlige erfaringer så er bare det modell nok! Takk og lov at det fins andre måter å onanere på….

 20. Emilie skrev:

  Jeg har lyst på den fittesleikemaskinen <3

 21. Må bare få si at hele serien er super, som jeg har sagt siden 8 kl når det gjelder sex, jeg er mer gatelært enn skolelært.
  Og dere skylder jeg en stor takk til, det er så sykt mye man ikke visste som man får greie på her. Og programmet blir jo bare bedre med Thomas, ofc! 🙂 Stå på kjekkasen! 🙂

 22. mhm skrev:

  Hvor finner man den fitteslikke maskinen???

  • -- skrev:

   Den finner du blant annet på Cecilie Kjensli sin hjemmeside (http://ceciliekjensli.no/) ved navnet Sqweel- oralsex simulator. Finner den ikke lenger på kondomeriet sin nettside, men så den i butikken deres for ikke mange dager siden.

 23. Stine 16 skrev:

  Får nesten presentasjons angst av dette… Så hvis man ikke har en form for dildo eler slikkemaskin i skuffen så er man helt “ut”????

  • Tilly skrev:

   Jeg har faktisk også lurt litt på det…..har liksom ikke turd å si noe om det på skolen fordi man blir nesten litt redd for å bli frosset ut…siden trekant har blitt ganske populært. Vennina mi tok med seg en dildo på skolen og ble ekstremt populær! Jeg har lissom ikke noe imot sex, leketøy og sånne greier men foretrekker kanskje den naturlige måten…men da blir jeg sett veldig ned på…..

   • Tommy skrev:

    Er egentlig veldig trist når slikt skjer…jeg tror kanskje unge folk har lett for å “idolisere” populære folk på tven og da er det lett for at slike ting kan skje….leit å høre at du er blitt usikker….
    Programmet er jo bra og dårlig for noen men jeg personlig hadde håpet på at de kunne virke litt mer seriøse, moro skal det jo være men man burde ha hatt en alvorlig del også kanskje…(?)

   • K-A.A skrev:

    Det er da en ting som skiller mennesker og det er det at de hvet hva di liker, så Tilly, du er den du er, og hva du liker er hva du liker…. hviss du kan få det naturlige er du rett og slett heldig ;). synnes nå jeg.

 24. Mina skrev:

  Hei jeg lurte bare på hvordan den slikkern fungerte? Hørtes ikke ut som den var en favoritt. Føltes det ikke ekte? Kunne man variere mye i bruken, sånn som hastighet og hardhet?

 25. MARI skrev:

  JEG DRØMMER OM SEX HELETIDEN..
  HVOR KJØPER DU SEX LEKETØY I BERGEN??
  MÅ MÅ KJØPE 🙂

 26. karoline skrev:

  thomas e diiigg<3<3<3<3

 27. Lesli skrev:

  er det bare meg eller er det flere som syntes at trekant burde
  vises på tv igjen?