Spill video

Er du god i senga?

47

Hovepublikummet har svart, men hva med deg selv?

Publisert 5:55 2 november, 2010

Det mye omdiskuterte ungdomsprogrammet Trekant har premiere førstkommende onsdag på NRK 3 kl. 21.30.

Om Trekant blir den største forløsningen NRK har hatt siden oppstarten i 1933, eller om det blir det gudsbespottende, umoralske svineriet som har blitt antydet fra enkelte kristne hold, skal endelig vise seg.

Les også: Dette er Trekant

Ukens tema

I første program møter vi de tre programlederne – Marie, Pia og Thomas –  for første gang, når de flytter inn i leiligheten på Torshov. De blir kjapt presentert for ukens tema – Er du god i senga?

Bli kjent med Marie, Pia og Thomas her!

Så hva er god i senga? Trekant tok tempen på Hovepublikummet i sommer, for å høre hva folk mente om temaet (se video over).

Ikke så farlig?

Trekant har skapt stor debatt selv før programmet har blitt sendt, og mange er nok spente på hva de egentlig får se under premieren på onsdag 3. november. Det dreier seg selvsagt om sex, men kanskje ikke i de formene som mange frykter.

– Dette blir et program som pusher grenser, og som humoristisk og ærlig skal følge tre ungdommer sin oppdagelse av den ukjente seksuelle verden som finnes, sa prosjektleder Øyvind Thoen i utlysningen tidligere i år.

Trekant skal være et informativt og underholdende program om et tema som angår alle unge mennesker, hvor humor og nyskjerrighet er viktige ingredienser.

Sykeste fetisj? – se video fra auditionen til Trekant

Flaut og morsomt

Deltagerne blir altså møtt med spørsmålet om “er du god i senga?” i første episode, og det skal vise seg å være en svært lærerik episode for deltagerne. Kanskje du som seer også plukker opp noen triks?

Les mer om trekant her

Men hva med deg selv? Er du god i senga?


TA QUIZ: Hvor god er du i senga?

Hva skal til for at man kan kalle seg god i senga? Kjør (saklig) debatt!

Tags: , ,

Del "Er du god i senga?"
 

47 kommentarer på “Er du god i senga?”

 1. anders skrev:

  Kansje at man er villig til og indrømme at man har langt igjen;)
  Og at en person alene ikke er god i senga, det burde da helst være 2 eller fler for at det skal være spennende:)

  Viktigst er uansett komunikasjon:)

 2. Hilde Wefald Jacobsen skrev:

  Hei. Jeg vil si at jeg er utrolig skuffa over at NRK virkelig går med på å sende dette programmet. Vil si at jeg tar fullstendig avstand fra å skitne til seksualiteten på denne måten, som er så flott og som skal foregå mellom to mennesker og ikke tre. På tide at vi som er voksne går foran med gode eksempler og kan veilede dem istedenfor at alt skal eksperimenteres på dette området.
  Jeg har tenåring i huset selv, og jeg ønsker å formidle at denne intime seansen ikke skal brettes ut for alle og enhver. Nå må dere begynne å bruke huet.

  • TT skrev:

   SKAL foregå mellom to mennesker og ikke tre? Hvem i himmelens navn innbiller du deg at du er? Gud? Det er vi selv som bestemmer. Personlig har jeg fantastiske opplevelser med gruppesex hvor opptil 9 personer har deltatt samtidig. Fantastisk flott sex, og de damene som har deltatt har kost seg glugg ihjel med serie- og sprut-orgasmer. Men det vet ikke du hva er, for det eneste du har fått deg er en kjedelig misjonærstilling av mannen din før han sovna over deg.

  • Helene skrev:

   Hilde: Du er klar over at denne serien ikke handler om trekant-sex?

  • Thomas skrev:

   Hei Hilde

   Hvis du hadde gjort litt research hadde du nok funnet ut at programmet ikke handler om det å ha trekant med noen. Hvis man ikke liker programmet kan man heller ta tak i fjernkontrollen og bytte til en annen kanal når dette programmet sendes.

   Mvh,
   Thomas

 3. per skrev:

  sånne pogram viser hvor ukristen dette landet er blitt. norge er et uland når d gjelder kristendom og kristne verdier skam dere nrk IKKE SEND DETTE over ettern

  • Vaskeklut skrev:

   “Når en mann har en ustyrlig og trassig sønn, som ikke vil høre på sin far og mor, og ikke adlyder dem selv om de tukter ham, 19 da skal foreldrene ta og føre ham til byporten, til de eldste i byen 20 og si til dem: «Denne sønnen vår er ustyrlig og trassig og vil ikke høre på det vi sier. Ødsel og drikkfeldig er han også….»
   21 Da skal alle mennene i byen steine ham i hjel.” 5. Mosebok 21:18-21

   La oss pakke alle kvinnene inn i skaut, og henge de homofile.

 4. per skrev:

  sex er for de som er gifte( og da mener jg “mann og kvinne”)

  • Austinat skrev:

   Helt ærlig, så orker jeg ikke å svare deg en gang. Dette er vel nok.. : Jeg har lyst til å fortelle deg hvilket år vi lever i, at alle mennesker er vakre, forskjellige individer med vidt forskjellige preferanser. Noen menn liker misjonær med kona, etter kjøttkakene hun har laget, og de holder sammen for barnas skyld selvom de åpenbart burde skilt seg for tyve år siden, da kjærligheten forsvant. Andre, klarer å akseptere at de tiltrekkes av det samme kjønn, at de ønsker å gifte seg, i kirken, med sin utkårede. Kanskje tilogmed få et eller flere barn sammen. TENK! TENK! Bare TENK om det hadde vært naboen din … Tenk å dele postkassestativ og hammer med noen som ikke går til sengs med en av det motsatte kjønn. Spørsmålet mitt til deg Per, det er det enkle … Hva gjør det for deg? Og eventuelt din kone? Om jeg, en oppegående kvinne i full og ærlig jobb, som betaler studielånet sitt, vasker toalettet og pusser tenner både morgen og kveld, ikke forelsker meg i menn?

   Og til andre skeptikere. Don’t judge a book by its cover… Serien heter TREKANT, det er IKKE synonymt med “Sjokk sjokk! 16-åringer tvinges av statskanalen til å ha seg i tre måneder før det hele sendes på TV og forderver dine barn og kjøttkakene til kona di!”

   Velger å avslutte med kanskje Bibelens viktigste bud … Du skal ikke dømme andre.

   Hilsen kristen, lesbisk og lykkelig som bare pokker.

 5. aase birkenes skrev:

  Jeg protesterer mot at dere sender slike lite oppbyggelige programmer.
  Fantasiløst!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • HA skrev:

   Hva som er fantasiløst er DIN EGEN protest på et program som DU IKKE HAR SETT. Slutt å forsøpple internett med slike innlegg!

 6. Rita Helene Kolvik skrev:

  PROTESTERER MOT AT DERE SENDER PROGRAMMET “TREKANT” PÅ TV. Helt sykt, hva er det som foregår i hodene deres, skulle ikke tro at det sto voksne mennesker bak.!!!!!

  • HA skrev:

   Hva som er sykt her er DIN EGEN argumentasjon – les den selv engang til. Hva er det du vil fram til? Slutt å forsøple internett!!

 7. Wendy skrev:

  PROTESTERER MOT AT DERE SENDER PROGRAMMET “TREKANT” PÅ TV. Det er utrolig at NRK kan finne på å sende noe som dette. Er det ikke nok sexpress i samfunnet og media. Jeg vil ikke at ungene mine skal bli opplært til at dette er helt greit og normalt.

 8. Linda skrev:

  Hvor langt skal det gå? Nå må NRK skjerpe seg!!!! Og dette skal vi betale lisens for? Helt utrolig!!! Virkelig bare helt sykt å lese dette. Hittil har NRK vært en av de bedre kanalene på dette området, de har liksom holdt litt igjen på dette området hvor andre kanaler bare ser ut til å bli verre og verre på. Men nå kommer altså dessverre NRK etter, fordi dere tror at jo lenger over streken man går, jo flere seere får dere. Men NÅ TAR DERE FEIL! DETTE VIL VI IKKE HA PÅ NORGES HOVEDKANAL NR 1! VÆR SÅ SNILL; VÆR ET FORBILDE, NRK.HA LITT RESPEKT FOR DERE SELV… 🙂 Sex er for de gifte, mann og kvinne!

  • Vaskeklut skrev:

   “Sex er for de gifte, mann og kvinne!”

   La oss piske de som synder mot det. AMEN!

  • HA skrev:

   Du betaler ikke lisens for dette, men for å ha TV-mottaker. Hva er helt utrolig? at du må betale lisens? Hva er sykt med den artikkelen du har kommentert? skriftypen eller hva? Hvis NRK hadde vært på jakt etter seere hadde de ikke da sendt på NRK1 og ikke NRK3? Jeg ser fram til dette programmet. Du snakker om respekt – hvilken respekt viser du selv? – INGEN slik jeg ser det!!

 9. Vaskeklut skrev:

  Legges dette ut på nett-tv?

 10. Ungdom skrev:

  Syns det er tøft av NRK å komme med dette her. Skjønner at de fleste ikke synes noe om programmet, serlig de eldre. Men nå må dere ikke glemme at dere ikke er målgruppen! Programmet er laget av ungdom – for ungom. Det er annerledes å vokse opp nå enn det var før, og tidene forandrer seg stadig. Men det er ikke feil at ungdom er nyskjerrig på sex, det er helt naturlig. Selv om foreldre ikke vil at barna skal se på dette så kan det faktisk være til nytte. Det er utrolig spennende å være ungdom og få kunnskaper og utforske sex. Sex er ikke bare for mann og kone, slik det i lang tid har vært. Det er for ungdom også. Det handler om å tilfredstille hverandres behov, det burde jo folk som er i et ekteskap også være enig i. Og uansett hvor lite du vil at barnet ditt skal utforske sex, så må jeg nok skuffe deg. De er langt på vei allerede. Jo mer man prøver å nekte ungdom å lære om sex, jo mer nysgjerrige blir vi. Sånn er det bare. Og vil du ikke at ungen din skal være seksuelt aktiv, så må jeg nok skuffe deg – for det er hun/han nok allerede. Det er virkeligheten.

 11. Sofi skrev:

  Det er BRA at unge opplyses om sex! Tennåringer er nyskjerrige omkring sekualitet, og oppsøker informasjon i media. Hva finner de da? Alle vet at det er mye uheldig materiale å finne på nettet, og DET er urovekkende.
  Et program laget av ungdom, for ungdom viser virkeligheten, og den kommer man ikke utenom, uansett hvor mye man ønsker å skjerme de unge. Er det ikke da bra at man kan være litt forberedt, og at man slipper å tro at sex er som på pornofilm.. (skrekk og gru..).
  Hurra for NRK som tar ungdom på alvor!

 12. Motsatt virkning skrev:

  Vil bare si til alle dere som protesterer mot programmet: Alle disse kommentarene, telefonstormene til NRK, utbasunering i media (om et program dere ikke har sett) og facebook-protester, etter min mening hjelper dere bare til med promoteringen av programmet. Jeg respekterer at dere er imot dette og deres rett til å protestere, men jeg må innrømme at jeg nå er veldig nysgjerrig: Hva er alt dette oppstyret for? Nå MÅ jeg se programmet for å finne ut om dere har rett! (Vet ikke en gang om jeg hadde fått med meg at programmet fantes, hadde det ikke vært for alt oppstyret rundt det.
  Det heter at all PR er god PR. Det kan se ut til å stemme i dette tilfellet… 😀

 13. yara skrev:

  En liten hemmelighet…. Har vært på premierefesten! Gled dere! Det er hysterisk morsomt og faktisk lærerikt! Kan love alle at det ikke er verdens undergang dere blir vitne til, men det gir noen gode svar på ting. Og til dere som gleder dere til den biten -må skuffe dere, det er lite hud å se!

 14. Liker skrev:

  Gleder meg til og se dette programmet:D Ser spennende og kjempe artig ut! 😀

 15. Roger skrev:

  Hei
  Jeg er drittlei fokus på sex, det er ikke slik at jeg er KRISTEN eller hater sex.. men herregud, en tv serie hvor norske ungdommer legger ut sine historier om at de snakker om sex som om det kun var en nytelse for seg selv. Det lille klippet jeg så på Nrk hvor PIA kommer med kommentar virker bare helt dumt… Hu dreit seg ut på Norsk tv.
  Å jeg er gammel nok til å vite hva jeg sier..
  Om man slikker fitte eller suger kuk, hvorfor i huleste skal norske ungdommer få trådd dette nedover hodene i så tidlig alder når det er nok sex press på skolene slik det er. Folk mener vel at man skal debutere i en alder av 11 år også nå.. Hadde serien vært mer seriøs kunne jeg skryte av den men her virker de bare fokuserte på Dildo bruk og opplysning om hvordan en skal suge? Ungdom vet dette fra før av…
  Serien har overhode ikke noe med opplysning å gjøre… Det jeg fikk intrykk av var at det kun dreide seg om sex, og egen tilfredsstillelse..
  Pinelig å se at noen flotte norske ungdommer driter seg ut med å si de suger pikk på norsk fjernsyn.. men dette tror jeg ikke de tar innover seg eller bryr seg noe om..

  • Tuva skrev:

   Nå har det seg slik at dette programmet er stappet med informasjon og opplysninger på den måten som ungdomen selv ønsker. Jeg kan si meg rimelig sikker på at NRK har lagt mye forarbeid til verks, og ikke minst spurt ungdom hva og hvordan de vil høre om sex.

   • Roger skrev:

    Vel tuva det kan godt hende at programmet er stappet med informasjon men rent teknisk syns jeg det var ting jeg vet at ungdom vet fra før av.

    Pia skriver i et innlegg “Jeg er ganske åpen om sex og tenker ikke over at det er noe problem, jeg tenker ikke over at kameraene er der” med andre ord så virker hun litt dum.

    Jeg er i slutten av 30 årene og er ingen mann som peker med en pekefinger og sier at Sex er en synd, men jeg er litt enig i at noen finner programmet støtende for å bruke de ordene. Så spør jeg meg selv er det noe nytt som den serien kom med?

    Jeg fikk en sånn følelse av at det var som å stikke innom Kondomeriet

    Lite nytt og de fleste unge i dag, leser og vet ting om sex. Jeg føler også at det virker som om serien gir press til de unge som ikke har hat sex…

    Det eneste jeg har å si er at jeg føler programmet kun dreier seg om Orgasmer, dildo og fokus på den greia… jo det er et slik program men det er utrolig at noen “UNGER” klarer å si ting så åpent i et program… jeg mener ikke at man skal pakke ting inn å si fysj… men man bør jo heller ikke tråkke sex over hodene på folk… husk dette er for unge folk dette programmet..

    Ikke minst virker det som om det tiltrekker seg gutter og jenter under seksuell lavalder og det er ikke slik at folk bør ha sex tidligere og tidligere. Når Pia snakker om sex i en video via nettet om det å suge pikk, syns jeg oppriktig jenta virker dum.
    Det kan minne litt om at hun prøver å etterligne Aylar som på sin måte var pornomodell og ble kjendis i Norge. De fleste vet at Aylar Lie har porno videoer på nett… jeg vet at mange unge har sett porno på nettsteder og da blir det feil syns jeg at selv program ledere prøver å fremstå som unnskyld ordtrykket “Horete”

    Jeg tror hun ikke skjønner at slike meninger kan få folk til å bli sjokkerte og stusse litt. Ikke minst tenker jeg på fremtiden for henne når hun kommer med slike uttalelser…

    Thomas anbefalte gutter å onanere, og det virker jo utrolig platt og kjedelig når alle vet hva Runking, og Onani er i anno 2010.

    Jeg har selv vært 14-15 år og dette kom av seg selv, jeg syns det blir veldig fokus på sex som en eneste ting..Jeg leste om sex i Topp/ LEK og andre blader da jeg vokste opp…men jeg føler programmet var PORNO bevist..
    Sex er en bra greie, men jeg mener seriøst at program lederne har fordummet seg litt ut på norsk tv..
    Jeg er ikke kristen og syns man skal dele syn om sex, men å høre om at program ledere suger pikk eller slikker fitte er å blir for dumt.. det er nå mitt syn på dette programmet.

 16. tulla skrev:

  vel, programmet kommer sikkert til å være litt vel vulgært etter min smak. men det skal likevel ikke hindre meg i å se det på nett (siden foreldrene mine garantert ikke vil la meg se det i stua).
  uansett hva som måtte være å utsette på det, så (håper jeg) programmet vil være mye sunnere og mer opplysende for ungdom enn det de kan lære av for eksempel pornografi, sexeksperimentering i svært ung alder, eller seksuelt misbruk. jeg tror det kan være bra for mange å bli foret med fakta, og ikke bare myter, feilaktige opplysninger og stereotypier om sex

 17. Christoball! skrev:

  “Hadde serien vært mer seriøs kunne jeg skryte av den men her virker de bare fokuserte på Dildo bruk og opplysning om hvordan en skal suge?”

  Så heldig du er som har sett programmet før resten av landet!
  Klovn…

  • Roger skrev:

   hehe har nok ikke sett programmet, men så et innslag av serien på nrk i går… det var nok.
   Folk må tåle andres meninger 🙂
   Jeg har ikke tenkt å se serien… jeg er liksom over det stadiet!

   • lættis skrev:

    Du er over det stadiet, men barnslig nok til å sitte bak skjermen og diskutere et program du ikke har sett? Er en grunn til at dette programmet har blitt en “hype” allerede før det har blitt vist på tv, og grunnen til det er at dette er interessant for ungdom.

    Folk kan absolutt tåle andres meninger, men jeg vil ikke kalle det der for å ha en “mening” om noe som du faktisk ikke har sett. Så vær så god, sitt det, ikke se programmet, og ha ditt eget teite syn på det. Det er ikke vi, men DU som går glipp av noe.

    Og forresten, det du sier om Aylar er patetisk, og helt urelevant til saken. NRK tok disse ungdommene inn til audition, som de har blitt med på av egen vilje, spurt dem om saker som var relevant til DERES sexliv og hva som interesserte dem, ihht. sex. De fikk et svar, og tok med seg de programlederne de ville ha – > som er normale ungdommer. Disse ungdommene vil jeg tro er standardungdommer, som lurer på akkurat like mye som andre normale yngre menn og kvinner. Det er er vel kun dette NRK vil gi svar på.

 18. Roger skrev:

  Jeg går nok ikke glipp av noe Lættis, du signerer jo ikke eget navn på ditt innlegg. Men person angrep klarer du å komme med? Jeg er ikke kristen og tok en titt på facebook ang de som var i mot, jo da mange kristne motstandere der, men jeg tviler på at mange som sier at det er nok sex på tv er KRISTNE av den grunn.
  Jeg elsker sex og har sex med kjæresten min, men skal jeg se på det som en ungdom noe jeg ikke er lengre .så syns jeg det er alt for mye fokus på det. Dersom du ikke har fulgt med i aviser etc så råder jeg deg til det…
  Det skal Knulles og Pules over alt. Og det skal opplyses om det snart 24 timer, 7 dager i uka om det nærmest. Om dette sendes 1 dag i uka så ser jeg ikke på det som en synd, men det er reaksjonen jeg fikk da jeg så innlegget på Nrk tv i går..

  Pia 22 fremtrer som litt dum rett å slett, ikke minst er hun program leder sammen med 2 andre hvor hun via nettsted har fått oppdrag i å suge en (Dildo ) for å vise hvordan dette kan gjøres.

  Dette vet vel alle jenter / gutter i 2010?

  Jeg titta på denne gruppa via facebook og så mange person angrep…
  Derfor holder jeg meg utenfor den gruppa selv om jeg er motstander av programmet. Jeg så et innlegg fra serien i går via Nrk så hvordan kan du si jeg ikke har sett noe som helst?

  Det var lite informasjon og stort sett var det 2 jenter som fortalte om å bruke dildo samt at pia 22 fortalte om hvordan hun sugde noen

  På nett snakker hun om å suge en kjærlighet på pinne som er formet som en penis..

  Det må jo være temmelig flaut og være mor og far å se en 22 åring legge ut sine historier via en slik serie…

  Det forteller vel litt at enkelte i dag mangler litt moral og sperrer. Grunnen jeg nevnte Aylar var nettopp pga hvordan en av program lederne formet seg som, selv om det faktisk ikke trenger å være en virkelighet. Når du er på tv er du ingen privat person, de har bretta seg litt for mye ut og noen sier dette er modig gjort.

  Hadde de som program ledere oppført seg litt ”Voksent” så hadde hun styrt unna med å virke ”Horete” via et innslag på Nrk.

  ”Hype”.. bruk norske ord når du først skriver.

  Jeg skal gjerne støtte et sex program for ungdom men ikke et program hvor program lederne virker litt diffuse og for hekta på sugeteknikker, slikketeknikker og hva f.. ellers?

  • lættis skrev:

   Aner du hvor mange som i det hele tatt lurer på hvordan de skal slikke eller suge? Alle er ikke ferdig utlærte første gang, og det ekstra tipset kan virke positivt på egen selvtillit. Det er humant å hungre på sex, og den opphissende følelsen er spennende for de fleste av oss.

   Og om det skulle være flaut for foreldrene hennes, hva har det å si? Hun lever sitt eget liv, er myndig, og med på programmet for å forske på sin egen seksualitet. Foreldrene hennes skal ikke styre hennes liv.

   Selv om at promofilmen viser korte snutter av hva de sier for å trekke unge seere, trenger dette bety at dette er horete? Er jenta dum siden hun innrømmer at hun suger, som mange andre jenter her i landet? Kanskje moralen nå til dags er litt annerledes enn det du ser på som normalen.

   Forresten, hvor har jeg gått til personangrep? Vil kalle det barnslig å lange ut om horete ungdommer fordi du har sett en reklamefilm tatt opp fra programmet, på ca 2 minutter. Hadde du sett programmet, for så og sette deg opp en mening, hadde jeg respektert dine synspunkter og påstander.

   Her er hjelp til deg: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hype 4.1.

   • Roger skrev:

    Nei det aner jeg faktisk ikke, og jeg bryr meg en døytens om jenter og gutter lurer på hvordan, de skal slikke pikk, eller fitte.

    Jeg er for at folk og ungdom skal ha program om sex, og svaret til deg lættis er at JA jeg betrakter jenta Pia som dum, dette til tross for at jeg ikke kjenner henne. Hun har selv sakt ting på tv om at hun liker å suge, så da er det greit for meg å bruke betegnelsen ”Horete”
    Jeg vet det er uheldig formulering men hun vet hva hun sier.

    Det at du ikke respekterer meg bryr jeg meg ikke så mye om. Man er ikke kristen selv om man er i mot og ikke sitter man som moralens lille vokter om en syns det er for mye sex på tv og i aviser. Jeg sier bare at ”Hva er nytt?”

    Det er likegyldig for meg å høre fra mine naboer om hvor mange de har pult, sugd og elsket å ha sex med, det er slik jeg oppfatta innslaget. Sex er en privat sak mellom deg og din partner, og om folk vil ha trekant så er det også en privat sak.

    Selve programmet sin tittel bærer preg av Ironi, det er 3 program ledere… men 3 kant kan også bety å ha seg med 3 mennesker i senga.. dessverre så er det et inntrykk jeg sitter med at man kan elske så mye man vil om man bare tenker på sitt eget lille Ego.

    Om folk knuller i 69 stilling eller Suger noen på dass, hva slaks idioter er det som egentlig rører sammen slike såkalte ungdoms program? Da jeg var liten så jeg Trond Viggo og tv serien kroppen, vi lærte om sex på en penere måte, men noe om dildo bruk var det ikke hehe… Nå er det SUG, SVELG, SÆD, og partnerbytte osv… jeg føler ungdom er for sex fikserte…

    Sex er på Internet, i bøker, aviser… alt fra fetisj til gruppe sex osv…Det er like enkelt å søke opp som å spille world of warcraft.

    Jeg kjenner jenter helt ned i 15 års alder som nærmest sminker seg som ”Horer” og bruker lettkledde klær pga hva de ser på norsk tv eller i media. Det er noe de lærer av Media og Tv.

    Et annet eksempel jeg har tatt opp er Aylar Lie som mange unge er fan av, dette pga at hun har SUGD PIKK i en pornofilm som ligger på nett. Det virker som om teknikk er blitt fabrikk hvor alt dreier seg om å produsere best sex for egen tilfredsstillelse skyld. EGOISME! Jeg er ikke for mobbing men syns porno og sex er 2 forskjellige ting.

    Men det blir en side av saken som jeg ikke tar ord for her.

    Skal Nrk sende en serie om sex, så bør program lederne oppføre seg som voksne og ikke en gruppe jenter som høres ut som de kommer fra prostitusjons forening ettersom de skryter å si at det er Godt å suge pikk eller svelge Sæd… det virker mot sin hensikt, og horete.

    Sex er fint og flott og jeg syns det er flott at de lærer, men så spør jeg meg sjøl hva de egentlig lærer?

    Å være som Aylar Lie eller å være et moralsk pent menneske.

    • Svein Asleik skrev:

     Jeg håper du er et troll. Du snakker om moral, men jeg kan ikke se hva det har med saken å gjøre. Du snakker om “pent”, som i “skikk og bruk”, manerer etc, hvilket du synes skal inkludere at det man gjør i senga utenom misjonærstilling er tabu. Dette programet var om å utforske sex forbi dette punktet, gjøre folk mer opplyst om andre ting enn bare minstekravet for å kunne ha trygg sex. Gjøre sex mer naturlig, ikke ha det så tabu som det du synes er “skikk og bruk”, å gjøre folk mer trygg rundt hvem de er og hva de liker.

 19. (tidligere?) p3 fan skrev:

  Er du god i senga? -er det dummeste spørsmålet jeg har hørt !

  Det bryr meg mitt i rassen om jeg er god i senga på et generelt grunnalg når det gjelder sex og kjærlighet.
  Jeg har aldri sex med folk jeg ikke har snakket åpent om sex med. (og da snakker vi om alt som har med sex; fra etikk og moral, til hva man liker i senga og beskrivelser av tidligere opplevelser -både følelsesmessig og detaljert.

  Ellers er jeg ekstremt begeistret for programmet til nrk “trekant”, før jeg har sett det.

  Og ler av facebook gruppen “nei til NRKs trekant”, jeg er for åpenhet og for å finne ut mer om sex er det å høre andres meninger en av de beste veiene, og folk må slutte å tro at alle ungdommer og barn er helt hjernedø.
  Er de redde for sex eller no?
  Jeg tror sexpresset øker jo mindre du vet om sex, da blir du mer utrygg og vet ikke hva slags holdning du skal ha.

  Vi må alle selv bestemme oss for våre egne holdninger til sex, men hvordan skal vi kunne gjøre det uten å vite noe om sex? Og diskusjoner med andre om deres holdninger og erfaringer fører alltid framover, for når du snakker om sex, og den andre sier at det og det er riktig, så er du ikke så hjernedø at du med en gang får den samme holdningen som den andre personen.

  Og hvis du får det, da er det de som har oppdratt deg sin skyld, fordi de ikke har vært åpne nok om sex, eller at du må finne det som er riktig for deg.

  NESTE STEG NRK !
  SKAFF OSS ET DEBATTPROGRAM OM SEX I BESTE SENDETID.

 20. MARI skrev:

  Herregud, hvorfor raser folk over dette programmet? Jeg gleder meg kjempemasse til å se det.
  Ungommen trenger å opplyses, dessuten er jo sex grunnen til at vi finnes og det er verdens
  mest naturlige ting. Kristendommen burde lovprise sex! Jeg tror selv på Gud, men det betyr
  ikke at jeg ikke tør å snakke om sex og at jeg vil vente til jeg er gift.

 21. Ida Marie skrev:

  Sex er en vakker ting! Heller lær unge om det på en riktig måte enn at de må gå gjennom en fase der de er redde, usikre og alene. Hvorfor ikke hjelpe dem med råd? Jeg synes dette er en brilliant ide! Glad for noe turte å hjelpe oss. For det er andre som mener vi ikke fortjener den hjelpen..

  Tusen millioner takk!!!!

 22. Roger skrev:

  Tror ikke norsk ungdom er så teit at de ikke vet hva å suge eller å slikke betyr, det blir bare teit at en jente på 22, 18 og en gutt på 19 skal bruke kart og kompass for at norsk ungdom skal lære dette hær.. ikke minst lære yngre barn dette..

  Nei jeg er for at unge lærer om sex men mener program lederene har driti seg noe kraftig ut.

  Hva om alle I Dagsrevyen eller På Tv 2 skulle fortelle det norske folk om hva de likte å gjøre med mannen eller kvinnens underliv under sending…

  Jeg bryr meg en døyt om folk tar hverandre “Sideways”
  Sex er en privatsak, dummere blir det når program ledere klarer å si at de svelger og suger pikk. Å snakke om Onani er vel å greit for dette er opplysninger ikke mange unge vet hva er, sex og riktig kunnskap om kondom bruk er riktig…

  Men ikke dum fokus på pornoblader, dildo bruk og kunsten av å svelge unna…

  Det er ironisk at programmet heter 3 kant… 2 jenter og en gutt? hmmmm

  I leave others to judge the book by it`s cover

 23. Lars A skrev:

  QUIZ: Hvor god er du i senga?

  http://p3.no/quiz/hvor-god-er-du-i-senga/