Thomas Albertsen Dahlen - Foto: NRK

Thomas Albertsen Dahlen - Foto: NRK

Thomas Albertsen Dahlen

109

19 år, fra Ekne – Om ti år regner jeg med at jeg har kjæreste og kanskje til og med startet familie. Hvis ikke er det på tide og melde seg på andre sesong av “Sigrid søker kjæreste”, sier 19-åringen fra Ekne i Nord-Trønderlag. Det er noe med klitoris, men jeg vil ikke røpe hva. […]

Publisert 16:05 18 oktober, 2010
19 år, fra Ekne

Om ti år regner jeg med at jeg har kjæreste og kanskje til og med startet familie. Hvis ikke er det på tide og melde seg på andre sesong av “Sigrid søker kjæreste”, sier 19-åringen fra Ekne i Nord-Trønderlag.

Det er noe med klitoris, men jeg vil ikke røpe hva. Se første episode!

Thomas om å bo med to jenter

Thomas har vokst opp på en gård i Levanger med hushold på 900 griser på det meste, og nå har han som eneste gutt i gjengen på tre programledere kommet seg gjennom åtte uker i Oslo, med grundig sexopplysning.

Det blir veldig mye sminkeprat og buksestørrelser i leiligheten, jeg lærer mye sa Thomas etter første uka i leiligheten på Torshov.

Til daglig går Thomas på toppidrettslinja på Meråker vgs, og har en imponerende 4. plass å vise til fra fjorårets junior-NM i langrenn. Nå har han midlertidig lagt skiene og bøkene på hylla for å lære mer om sex.

Thomas om onani

– Hvis jeg skal gi et godt sextips, må det være å onanere mye, både gutter og jenter!

Dette høres ut som et veldig typisk tips fra en gutt i sin seksuelle toppalder, men Thomas har en velbegrunnet forklaring.

– Jenter har større sjanse for å få vaginale orgasmer hvis de begynner å onanere tidlig. Gutter bør onanere mye og ofte, fordi det er godt, sunt, vi lever lengre, det er god trening for utholdenhet og annet, det kan være sosialt samvær med andre og jeg er overbevist om at man blir glad av det.

Thomas om å være hardhendt

I tillegg til å oppfordre til onani har Thomas også et tips og komme med til sine jevnaldrende gutter.

– Jeg tror det er mange gutter på min alder som misforstår hva en jente liker, og hvordan man skal tilfredsstille. Mange er nok for hardhendte og tenker mest på å bli ferdige selv, sier Thomas, men legger til at dette var noe han visste fra før.

– Flere venninner har fortalt meg om sine opplevelser, og så fikk jeg bekrefta det de sa her.

Det er allikevel noe Thomas ikke var klar over fra før av.

– Det er noe med klitoris, men jeg vil ikke røpe hva. Se første episode, råder den langt mer opplyste 19-åringen.

Del "Thomas Albertsen Dahlen"
 

109 kommentarer på “Thomas Albertsen Dahlen”

 1. Jon- Fredrik skrev:

  Hei Thomas fy…. du er så hot ass. Jeg digger deg så inni granskauen mye.
  Jeg klarer ikke å se deg uten å få ereksjon. Og når jeg så hvordan du taklet å bli kysset av en mann ble jeg super kåt;D
  Klem og kyss Jon- Fredrik

 2. Felix skrev:

  Fy faen jeg digger hvordan du taklet ting i dette programmet! haha, det var helt rått å se på! Veldig synd at du ikke skal være programleder i sesong 2!

 3. gammel nok skrev:

  -jeg har to tvillingjenter på 6 år og en gutt på 5. etter at dem har sett nrk programmet trekant her på nettet snakker de nesten ikke om noe annet enn sex,her om kvelden kom jeg over de der de faktisk prøvde ut ting på hverandre som de hadde lært på dette programmet…..kan noen derute komme med noen forslag om hva jeg skal gjøre, eller skal jeg bare la dem holde på…(?) takknemlig for alle forslag,nå er jeg fortvilet.

  • amine skrev:

   1. fortell dem att det er en voksen ting! 2. følg med på hva de driver med når de er på datan ! 🙂 lykke til!

  • Anniken skrev:

   heheh , ja i den alderen bruker det å være slikt..
   barna tester ut det meste ..
   Barn i barnehagen prøver slike ting ut har jeg hørt..

 4. Lovisa skrev:

  Hei!

  Jeg synes dette programmet var morsomt og lærerikt! Pia, Marie og Thomas var veldig flinke
  programledere, de var både seriøse og morsomme! Jeg har bare fått positive innstillinger til dette temaet! Sex er noe naturlig, som tydeligvis kan gjøres på MANGE måter 😉 Dette er jo noe som ikke burde være flaut eller skammelig å snakke om!
  Hilsen meg ;D

 5. Sveinung skrev:

  Hvordan er den beste måten og illustrere en vagina?

  Takk for att dere lagte dette programmet!

 6. ada terese skrev:

  Hvis dere mener dette er et så dårlig og uintressant program, hvorfor dere på det da? hvorfor gidder dere å slenge dritt på hjemmesidene deres?
  hvis dere er så syyyykt overbeskyttende og er såååå redde for at deres barn skal ha sex, så må dere kanskje ” doble vaktholdet” !
  Dette programmet kan være veldig intresant for noen, mens andre er det helt ubrukelig info.
  Har ungen din en pc? da kan ungen din se alt mulig på nettet, og jeg lover deg – trekant er ikke det verste !!
  stå på ! ! råbra program

  • Anne skrev:

   Hvis man leser gjennom en del av komentarene her vil man oppdage en god del frekke, for ikke å snakke om MENINGSLØSE komentarer. Det er utrolig kjedelig å lese for dem som faktisk liker serien… Kan dere ikke vær så snill å prøve å si det dere mener på en høfflig måte, lese gjennom det dere skriver, istedet for å ‘poste’ teite kommentarer uten poeng!

 7. Emma Lina skrev:

  Thomas og jeg skal gifte oss 🙂 Har allerede invitert vennene mine til bryllupet <3

 8. Thea skrev:

  Altså nå føler jeg det er på tide å gripe inn litt her. Jeg blir så skuffet over det norske folk når unge og voksne faktisk kan sitte bak dataskjermene sine og mene at sex og læren om sex er absurd. Jeg synes vel egentlig hele dette synet er absurd jeg. Jeg går også ut ifra at de fleste som har skrevet her har hatt sex (Sier ikke at alle, men de fleste), og jeg skal da gi dere en jomfrus synspunkt. Jeg er altså 17 år, og når jeg forteller mange mennesker at jeg er jomfru så ser de litt rart på meg, og mange tror jeg tuller osv. Jeg er ikke stygg eller noe sånt, så det har ikke noe med det å gjøre, og kan lett få meg noe om jeg vil det liksom, MEN her er det som er greia; Jeg har ikke hatt lyst ennå, rett og slett fordi jeg ikke har vært klar for det. Enkelt og greit. Men jeg har ingenting imot sexprogrammer og læren om sex. Hvis du f.eks er litt som meg, som synes det er litt vanskelig/skummelt å tenke på å ha sex for første gang, så er det greit å kunne om onani og sexleketøy for å tilfredsstille seg selv uten noen bekymringer. Greit nok, jeg driver litt med en fyr om dagen, og tenker det at om vi blir sammen nå, så vil ikke jeg ha noe problem med å ha sex med ham. HVA er det som er den store “synden” i noe som er så vakkert mellom to mennesker? Jeg skal fortelle dere trangsynte individer en ting; Hadde det ikke vært for sex, så hadde ikke dere vært her i dag. Sex utenfor eller etter ekteskap spiller ingen rolle, så lenge to personer elsker hverandre. Det og kunne lære triks for å spice opp sexlivet sitt er jo bare bra, og til deres info, så er den seksuelle lavalder 16 år, og allerede fra barn blir til ungdom så blir de veldig nysgjerrige på sex og alt det innebærer. Mange lurer på hvordan er en orgasme, hva slags leker finnes det og hvor brukes de, hvordan skal man forholde seg til en partner, og liknende. Hadde jeg selv hatt muligheten til å bli programleder i “Trekant”, så hadde jeg slått til uten å nøle, for jeg vet det er så mye som både jeg og andre ungdommer der ute lurer på, og noen må jo ha guts til å spørre spørsmålene. “Trekant” er et supert program for alle som ønsker å lære om sex i sin helhet, og det er ikke noe lovbrudd å være nysgjerrig.

  Takk for meg!

  • elise skrev:

   Det er helt sant jeg er 17 og snart 18 år, og jeg har ikke hatt sex og det er fordi jeg ikke er helt klar enda jeg har ikke lyst til å kaste meg ut i det…..!!