Hvem vil se dette?

Filmpoliti Birger Vestmo er ikke imponert over den norske ungdomsfilmen ”Yatzy”. – Den skildrer ungdomslivet på bygda som en suppe av røyk, hjemmebrent og eurodisco av verste sort.

Yatzy (3)

Filmen er basert på boka av dyktige Harald Rosenløw Eeg, som også har skrevet filmmanuset, så hva har egentlig skjedd her? Kanskje har Eeg skylda. Historien er rett og slett ujevn og lite spennende, og gjør at jeg stiller meg farlig likegyldig til både figurene og det de utsettes for. Les mer her

Che – Argentineren (4)

Det ikoniske bildet av Che Guevara har falmet med årene. Steven Soderberghs film ”Che – argentineren” vil ikke endre på det. Les mer her

Revansjen (4)

Spilletiden er bare to timer, men det virker som sju. Kanskje fordi det virker å gå 40 minutter mellom hver gang noen sier noe? Dette er en flinkisfilm for det smale publikum. Jeg følte meg dessverre lite smal da jeg så den. Les mer her