Grønt lys fra Arne Scheie

Leo er kjæresten til Anne Rimmen, og det blir vanskelig å skille jobb og fritid. Men så far han råd fra Arne Scheie. Se episode 8 av Typen til.

– Hun er så vakker, flink på tv og jeg håper det ikke blir noe problem at vi jobber sammen, sier Leo før han går inn i et forhold med NRK-kollega Anne Rimmen.

Råd fra Arne Scheie

Anne Rimmen og Leo bestemmer seg først for å holde forholdet hemmelig, men Leo sliter med å holde fingrene fra fatet. Han søker råd hos Arne Scheie, som har vært gift i 39 år med en Ellen Landsverk Scheie, som også jobber i NRK.

– Gratulerer! Fremtiden din kommer til å bli fantastisk. Du har funnet den rette, sier Scheie entusiastisk.

Han mener at Leo bør fortelle alle om det fantastiske valget han har gjort, og Leo blir i ekstase over “grønt lys” fra NRKs mest kjente sportskommentator. Han løper rett inn i et møte hos Sporten, for å fortelle at han og Anne Rimmen er det nye, heiteste NRK-paret.

Leo prøver å få et kyss fra Anne Rimmen, utenfor NRK Marienlyst.
Leo prøver å få et kyss fra Anne Rimmen, utenfor NRK Marienlyst.

Anne Ajkic Rimmen

Leo Ajkic henger rundt når Anne Rimmen er på jobb, og han greier å lure inn mellomnavnet “Ajkic” på skjermen når Anne presenterer sportnyhetene. Etterpå drar Anne med seg Leo på en Gokart-date med stesøskenene sine.

Jeg har spydd for deg. Jeg har grått for deg.

Maret Stokstad og Morten Stokstad har mange spørsmål til Leo, og de spiller om penger når de inntar gokartbanen. Du får også bli med det nye paret på en båttur utenom det vanlige, og Leo får store problemer når han må renske en fisk.

– Jeg har spydd for deg. Jeg har grått for deg. Du må være fornøyd, sier Leo når han oppsummerer daten etterpå.

Se episoden i toppen av artikkelen.

skoolll

Se alle episode av Typen til her

Se Typen til på tv:
NRK3 – tirsdag klokka 21.25
NRK1 – onsdag klokka 20.15