– Jeg er en dramaqueen!

Er det bare hett og solfylt å være sammen med hele Norges Charter-Hilde?

Navn: Hilde Skovdahl aka Charter-Hilde
Alder: 44
Sivilstatus: Singel
Livrett: Hummer
Favorittlåt: Akkurat nå, Pharell Williams – Happy
Favoritt tv-serie: Typen til
Samler på: Badehetter, fine setninger, snille mennesker og nonner

 

Leo får fram kvinnen i deg, til enhver tid.


Hvordan har det vært å være med i Typen til?  
– Helt fantastisk! Jeg storkoste meg hvert sekund. Jeg følte jeg kunne være meg selv, og vi hadde det veldig morsomt sammen. Det var nesten litt trist når det hele var over.

Hvordan er det å være kjæresten din?
– Krevende, levende og morsomt. Jeg er for det meste meget positiv, men har også et voldsomt temperament. Jeg gir hundre prosent til kjæresten min. Jeg er engasjert og elsker eventyr, så ingen dager er like med meg.

Hvordan vil du beskrive deg selv som kjæreste med tre ord?
– Trofast, snill og glad.

Hvordan er det å være sammen med Leo?
– Leo får fram kvinnen i deg, til enhver tid. Det føles vidunderlig ut, siden jeg elsker å være kvinne. Det går ikke an å ikke bli forelsket i Leo. Han er en skikkelig mann. Han er våken, observant, sexy og tør å si meningene sine. Jeg hadde elsket å reise med Leo. Det hadde vært et eventyr. Han er reflektert, sosial intelligent og tør å gå inn i enhver situasjon uten å miste seg selv, men jeg savnet at han ga meg blomster.

Hvordan skiller Leo seg fra typer du har hatt tidligere?
– Han tør å gjøre romantiske ting på sin supermandige måte. Han er åpen for alle mennesketyper, omgås forskjellige nasjonaliteter og tør å ta utfordringer. Han bruker kallenavn på deg til enhver tid, og bare det får enhver kvinne til å bli mo i knærne. Han kalte meg Baby og Muffin! Ah! Fantastisk!

Hvis det hadde blitt slutt, hadde det blitt tidenes brudd

 
ch-rund_1
 

Hvordan tror du det hadde gått i et lengre perspektiv?
– Jeg tror det hadde blitt mye drama mellom meg og Leo over tid. Jeg er den fødte Drama-queen og han er ikke til å rikke! Men det hadde vært mye «passion», så alt hadde løst seg. Hvis det hadde blitt slutt, så hadde det blitt tidenes brudd!

Hva er din beste egenskap som kjæreste?
– Jeg er snill, veldig romantisk og veldig tilstede for min kjæreste. Jeg elsker å glede han, er flink å lytte og kan få en «østers» til å åpne seg. Jeg er litt gammeldags, så trofasthet, respekt og høflighet er viktig for meg.

Hva er din verste egenskap som kjæreste?
– Drama-queen! Krevende og sta.

Hvem er Norges mest sexy mann, syns du?
– Leo og Alex Rosèn.

Jeg forelska meg vilt i en cowboy som bodde i en trailer

Hva er det rareste du har gjort for kjærligheten?
–  Da jeg bodde i Texas forelska jeg meg vilt i en cowboy som bodde i en trailer og som ikke eide nåla i veggen. Han ville jeg skulle flytte inn med han, og bli igjen i Texas. Jeg sa ja.

Hva skjedde?
– Han kunne danse og var et eventyr jeg aldri har opplevd, men heldigvis klarte mine kjære foreldre å snakke meg til fornuft. Tusen takk mamma og pappa!

Når føler du deg sexy?
– I vannet. Da føler jeg meg liten og nett, og en mann kan bare bære meg omkring.

Hvilken skuespiller hadde spilt deg i en romantisk komedie?
– Renée Zellweger, i Bridget Jones’s Diary.

Hva er en perfekt date?
– Når både humor, flørting og alvorlige samtaler er til stede. Når begge er like gira og gir hverandre små hint hele tiden. Daten må helst være på et rart sted, der man ikke forventer en date. Som å ligge i gresset og se på stjernene, gå på tivoli, sitte på taket eller et annet merkelig sted. På slutten av kvelden kliner vi og ingen nevner noe om å være med hjem. Det er toppen av spenningen.

Hvordan går du frem når du er interessert i noen?
– Jeg er ikke så god på det, for her i landet skal man være så alvorlig og mystisk, og det er ikke jeg. Jeg smiler, ser han inn i øynene og gir han kompliment, men han skjønner ikke at jeg er interessert…. Jeg er elendig på dette!

Hva er ditt forhold til nettflørting?
– Har prøvd det, men det er ikke min greie. Jeg er opptatt av kjemien som bare kan vises når man møtes. Jeg må se helheten.

Hvordan var ditt første kyss?
– Forferdelig! Jeg var 13 år, og hjemme en sommer fra Kenya. Det var karneval i Oslo og jeg var sammen med foreldrene mine og noen andre familier. Jeg hadde kledd meg ut som en dorull-dronning. Jeg hadde malt masse tomme doruller til en fantastisk kjole og følte meg så fin. Vi gikk nedover gaten og plutselig kom det to eldre gutter mot oss. Han ene så på meg og hev meg dramatisk ned i armene sine, som man gjør i film, og kysset meg. Alle lo og syntes det var morsomt. Jeg gråt og ville reise hjem.

Hilde og Leo (Foto: NRK P3)
Hilde og Leo på chill date i parken. (Foto: NRK P3)

Jeg hadde kledd meg ut som en dorull-dronning

Hvordan blir du når du er forelska?
– Superfjollete og hysterisk glad. Jeg føler at jeg lever i en musikal og har bare lyst å danse og synge høyt. Jeg blir enormt kreativ og dagdrømmer noe vannvittig. Jeg mister fotfestet.

Hvis du skulle dratt på kjæresteferie akkurat nå, hvor ville du dratt?
– Mombasa eller Seychellene.

Hvem kunne du aldri vært sammen med?
– Et slemt, utspekulert og kaldt menneske.

Hvilken film har gitt deg mest inspirasjon om kjærlighet?
Tatt av vinden og Doctor Zhivago.

Hvordan ser en perfekt dag med kjæresten ut?
– Vi bader, spiser god mat og opplever noe morsomt sammen. Når solen går sakte opp for en ny dag, sovner vi i hverandres armer.

Hva er viktigst i et forhold?
– Respekt og kjærlighet for hverandre. Der vi står sammen og tilliten er tilstede. At man er snill mot hverandre og har det gøy.

Hva er ditt beste råd til folk som vil finne den store kjærligheten?
– Være deg selv, og ikke tving fram kjærligheten. Kjærligheten kommer, den er forutbestemt, så nyt livet så lenge. Det er en mening med alt.

 

Se nye episoder av Typen til på:
NRK3 – tirsdager klokka 21.25
NRK1 – onsdager klokka 20.15