– Hun er som en latinodame

I tredje episode av Typen til er Leo kjæresten til Linn Skåber. Bli med dem på pølseskyting i skogen og dugnad i Linns bakgård!

I tredje episode av Typen til tester Leo Ajkic hvordan det er å være kjæresten til Linn Skåber.

Som en latinodame

– Linn Skåber er en dame jeg har visst hvem er lenge. Jeg syns hun er cool og når jeg ser henne på tv slår jeg aldri av, sier Leo.

Han blir nesten starstruck i møte med den nye kjæresten og bruker alle triksene i boka for å imponere henne. Etterhvert finner Leo ut at det er de enkle tingene Linn setter mest pris på, og de bytter ut limousin og Versacesjerf med campingvogn og grillpølser.

Hun er ikke stiv og norsk.

– Jeg har aldri vært på campingtur før, og det var kjempekult å dra med Linn. Hun er som en latinodame, naturlig varm. Hun er lett å prate med, sosial, glad og man merker på kroppspråket hennes at hun er komfortabel. Hun er ikke stiv og norsk.

linnskåber

Kronisk seriedater?

Leo blir godt kjent med Linn i løpet av campingturen og utpå kvelden drar han fram en luftpistol for å imponere.

– Jeg tenkte det skulle bli som på cowboyfilm. Den som skyter best, vinner dama. Men Linn var mye bedre enn meg og traff på første forsøk.

I episoden blir Leo også med på dugnad i bakgården der Linn bor, han blir kjent med venner og familie og han prøver å finne ut om det stemmer at hun er en kronisk seriedater.

Jeg liker at hun er så lite opptatt av kjendislivet.

– Det var dødsfett å være sammen med Linn. Hun har masse folk rundt seg og er veldig sosial. Da kan man konsentrere seg om å kun være typen hennes. Jeg liker også at hun er så lite opptatt av kjendislivet.

Se  Typen til på:
NRK3 – tirsdager klokka 21.25
NRK1 – onsdager klokka 20.15
P3.no – hver tirsdag morgen