Er musikk det viktigste i livet ditt?

Urørt og ENO leter etter deg som er under 15 år og driver med musikk.

Iben Mathea vant Musikk Under 16 i 2011, da var hun 14 år (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3)
Iben Mathea vant Musikk Under 16 i 2011, da var hun 14 år (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3)

I samarbeid med musikkmagasinet ENO jakter nå P3 Urørt etter unge musikere rundt om i landet. Inspirert av videoen «Unlocking The Truth», som du ser i toppen av nettsaken her, er målet å fange din musikkdrøm i et spennende videoportrett.

Er musikk det aller viktigste i livet ditt? Er du under 15 år, spiller et instrument, synger eller er med i et band?

Da vil vi kanskje lage film om akkurat deg eller deg og bandet ditt! Vi skal nemlig reise rundt i hele Norge for å lage videosnutter av folk under 15 år som digger å holde på med musikk.

Jakter etter Neste Generasjon

– Man trenger ikke å være superflink, forteller Haakon Berg Mathisen. Han leder prosjektet og er først og fremst på jakt etter å portrettere de store drømmene:

– Man kan faktisk være skikkelig dårlig til å spille, men spille på en veldig tøff måte. Du kan for eksempel spille i et pønk-band som er skikkelig rølpete, men med veldig mye attityde. Eller kanskje sitter du hjemme ved PCen og lager elektronisk musikk? Kanskje er det et klassisk instrument, slik som cello eller fløyte du er mest opptatt av? Alt dette kan være interessant for oss!

Spørsmålet er: Har du lyst til å kunne leve av å drive med musikk? Drømmer du om at mange andre skal høre på deg og musikken din? Da vil vi snakke med deg!

Fyll ut skjemaet under for å være med i vurderingen. Kanskje er det ditt prosjekt som opp ender opp i «Neste Generasjon»!

 • FrodeFF

  Til Mari Garås Monsson!

  Hvis du akter å lokke unge umyndige personer med på noe er det fryktelig skremmende at du ikke presenterer menneskene bak både ENO og Urørt i artikkelen. Dette er rett og slett media-misbruk!

  • ..?

  • Nå forstår jeg ikke hva du sikter til, FrodeFF. Er det virkelig slik at du prøver å finne en negativ vinkling på alt vi foretar oss?

   P3 Urørt og Eno er begge to seriøse aktører som jobber for å fremme norsk musikk. Noe videre presentasjon av oss utover dette anser jeg ikke som aktuelt her. Vi prøver ikke lokke til oss umyndige personer her, vi leiter etter flinke, dyktige artister med en stor drøm som skal portretteres. Når alt kommer til alt i denne prosessen, og artistene skal filmes, vil det selvsagt godkjennes av foreldre etc, om det er dette du sikter til. Hva du mener med media-misbruk forstår jeg ingenting av her.

   • FrodeFF

    Jeg prøver ikke å finne en negativ vinkling på alt dere foretar dere, men derimot som en dominerende mediebedrift finansiert helt og holdent av skattebetalerne forventer jeg faktisk en profesjonell holdning.

    Det er utrolig lite profesjonelt å prøve lokke til seg noen til et prosjekt uten en grundigere presentasjon av prosjektet og de innvolverte. Når det kommer til Eno er dette overhodet ikke noe særlig kjent. Selv ikke for en som bor i Bergen er dette ansett som som noen het potet. Og med en pris på 99,- kroner prioriteres heller et sett strenger blant de unge som dere prøver å tiltrekke dere.

    Selv om noen oppi det hele har gode intensjoner virker det hele mer som om Eno har fått P3 med på et pr-stunt for ikke å brenne inne med neste opplag.

 • Pingback: Takk for nå! | Eno()

 • Brynjulf Flasnes

  Når er påmeldingsfristen til dette?