Hva er årets låt?

Se P3 Gull 2015
lørdag 28. november

Årets låt

DON'T WORRY

Tshawe og Yosef har for lengst bevist at de kan legge verden for sine føtter. Med diskofunk-flørten Don't Worry serverte de oss årets kanskje mest oppløftende låt - en fest for føtter så vel som smilemuskler.

Årets låt

2AM

Matoma-remiksen gjorde Astrid S' første massive hit enda større. Vi holder likevel en knapp på originalen, som forener et drømmende og luftig vers med et refreng så uimotståelig at selv Rihanna ville vært stolt.

Årets låt

DU FORTENAR EIN SOM MEG

Alvor og humor går hånd i hånd når Daniel Kvammen serverer skakk livsvisdom svøpt i nær og nydelig musikk. Med den briljante tittelen Du fortenar ein som meg har Kvammen skapt et moderne norsk motto, intet mindre. Ikke verst for en debutant.

Årets låt

FIRESTONE

Kygo mottok prisen for beste nykommer på fjorårets P3 Gull, og er i dag en av verdens aller største artister, med sjangerdefinerende Firestone som selve kronen på verket. Låten fremstår - i all sin enkelhet - som usedvanlig slitesterk.

Årets Låt

DELIRIOUS

I utgangspunktet er det flere av låtene på Ten Love Songs som ville forsvart en plass i denne kategorien. Høyest av dem alle rager imidlertid Delirious, som både er hylende ambisiøs, smått truende og drøyt fengende, slik bare Susanne Sundfør kan være.

TAKK FOR DIN STEMME!

Del din stemme og legg igjen epost eller telefonnummer for å delta i trekningen om billetter til P3Gull!

Vinnerne blir trukket 23.november. Del din favoritt!