SISTE: Verden på randen av jul

5080s julekorrespondenter rapporterer direkte om julens inntog fra flere etasjer på Oslo City.

Om 5080 Nyhetskanalen – Norges julemester

5080 dekker juleoppkjøringen for P3.no og NRK.no, med daglige oppdateringer i det velkjente tidsrommet 1.-24. desember. Markus Gaupås Johansen og Sturle Vik Pedersen i 5080 har med seg det beste juleteamet med julereportere, juleeksperter og eksperter på ekspertene.

Nyhetsanker Markus Gaupås Johansen er klar på at julen har stor nyhetsverdi:

— Den tar jo utgangspunkt i tidenes nyhet, nemlig at vi begynte å telle årene oppover og ikke nedover. Folk var lei av å leve i for eksempel år 150 før Kristus, de ville leve etter Kristus.

LES OGSÅ: 5080 lager nyhetsjulekalender

 

 • Anonym

  Hahaha, jeg ler godt av disse folkene.  Og de tar en viss kanal SÅ på kornet!

  • Anonym

   Hvilken kanal da?

   • Anonym

    De fleste bør kunne ta et så opplagt understatement. Med mindre man er ansatt i TV2 da.

 • Anonym

  Hvorfor skjer det ikke noe når jeg trykker play her? Samme problem i går kveld for min del.

  • Hei Tobben77,

   Hvilken nettleser bruker du? Vi vet at det er problem dersom du åpner siden i appen til Facebook (der kan man alternativt trykke nede til høyre og vise siden i Safari istedet), men ellers skal det fungere fint på mobil og på mac/pc.

   Kim, P3

   • Anonym

    Bruker internet explorer 9,  på pc. Ikke gjennom facebook men på siden til p3.no.  Når jeg klikker på «play»-knappen forsvinner den bare, og ingenting skjer videre. Kan ikke klikke på knappen flere ganger, og må laste ned siden på nytt for å kunne klikke play igjen, hvorpå det samme bare skjer. Så på nett-tv på NRK for bare ett par dager siden, så jeg tror det er kun på denne siden (p3s side)  jeg har problemer med å kunne se klipp.

    • Prøv ein annan nettleser. Internet Explorer har ofte problemer med slike ting. Det kan også hende at du ikkje har dei nyaste plugins eller liknande. Sørg for at all programvare er oppdatert, og dersom dette ikkje virker, anbefaler eg Opera, Google Chrome eller Safari.

    •  bytt til en annen browser. internet explorer har masse problemer med flash og java aplikkasjoner, spesielt nrk sine, etter min erfaring

 • Pingback: p3.no » P3s serier()