Serier

Sjekk ut våre nett-TV og TV-serier!

Blank

Andre sesong av Blank handler om Zehra på 19 år. Hun bor hjemme og studerer farmasi på OsloMet med bestevenninnen Amina.

Sinnssykt

blank

Cecilie Kåss Furuseth møter unge mennesker som lever med alvorlige psykiske lidelser. I tillegg kjemper hun med å overvinne sin egen frykt for å bli stemplet som gæren – for vi er vel alle mer enn diagnosene våre?

Kongen av Gulset

blank

Jonis vil bli den råeste damemagneten, tøffest på fotballbanen, kulest på ungdomsskolen, rett og slett Kongen av Gulset. Men veien til tronen skal vise seg å være litt lengre enn først antatt.

Lovleg

blank

Gunnhild er 15 år og bur på hybel på Sandane for å gå VGS.

17

blank

Abdi slites mellom å være en god muslim og en helt vanlig norsk tenåring, og føler ikke han lever opp til forventningene verken hjemme, på skolen eller blant vennene. En gjenkjennelig og rå dramaserie for alle som er, har vært eller skal bli 17.

Vita & Wanda

blank

Vita og Wanda er midt i tyveårene og jobber, fester og reiser mye. De elsker mote og går ikke av veien for å pynte på utseendet. Livet er glam og gøy men i fortiden har de en tung ungdomstid som har formet dem slik de er i dag.

Line fikser kroppen

blank

Line Elvsåshagen unngår stranda fordi hun skammer seg over hvordan hun ser ut. Nå har hun fått nok av å føle seg dritt. Derfor møter Line inspirerende kroppspositivister, utforsker kropper i alle former og oppsøker utfordrende situasjoner for å bli glad i seg selv – akkurat som hun er. Det er tid for å feire jentekroppen!

På date

bitchcity

Kort norsk dramaserie om morsomme, pinlige, uforglemmelige og iblant uforklarlige hendelser på date. Kanskje det er din historie som har blitt gjenskapt?

Bitch City

bitchcity

Bitch City er en satirisk miniserie på vippen mellom fiksjon og virkelighet.

Skam

SKAM

Se alle Skam-sesongene her.

Tara og Vegard

4PJzDIoQx29Cd0Frew_OIglT2fI5KDacSUFiTfXAES4w

Rådet

Rådet med Siri Kristiansen

Siri Kristiansen løser dine problemer hver lørdag morgen sammen med kjente stemmer og fjes.

PistolShrimps

Pistolshrimps

YouTube-suksessen PistolShrimps lager ny nettserie på P3.no.

Prosjekt perfekt

Prosjekt perfekt

Følg Ida Fladens jakt på det perfekte liv.

Typen til

Leo Ajkic (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Leo Ajkic prøver seg som kjæresten til åtte norske kjendisdamer.

Øyvind & Co

Øyvind & Co

En nettserie om TV – og den sosialt tilbakestående prosjektlederen Øyvind.

Skaperverket

Andreas og Ludvig i Skaperverket. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Andreas og Ludvig i Skaperverket. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Hvilken skapning er den styggeste, kåteste eller farligste i landet? Ludvig Løkholm Lewin og Andreas Hedemann går semivitenskapelig til verks for å kåre verstingene.

5080s Nyhetsjulekalender

Sturle Vik Pedersen og Markus Gaupås Johansen i 5080 Nyhetskanalen (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3).
Sturle Vik Pedersen og Markus Gaupås Johansen i 5080 Nyhetskanalen (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3).

5080 dekker juleoppkjøringen med daglige oppdateringer i det velkjente tidsrommet 1.-24. desember. Markus Gaupås Johansen og Sturle Vik Pedersen i 5080 har med seg det beste juleteamet med julereportere, juleeksperter og eksperter på ekspertene.

Lurt av Risan

Torkil Risan (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3).
Torkil Risan (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3).

Feelbad! I skult kamera-serien Lurt av Risan slipper du intrikat og langvarig oppbygging. Dette er luring kun for luringens skyld, og det blir aldri god stemning til slutt. Programleder: Torkil Risan.

Gatekunst og graffiti

Hva er gatekunst, hva er graffiti? Hvem står bak og hvorfor gjør de det? Nettserien om gatekunst og graffiti ser nærmere på kunsten som omringer oss hver dag.

Les mer

Utkant

Utkant (Foto: Kim Erlandsen NRK P3).

Hva driver unge folk med når de bor langt vekk fra byliv og ungdomskultur?
Kristoffer Reinsfelt Arnesen besøker steder der ingen skulle tru at UNGE kunne bu!

Leo & U-landslaget

 

Leo & U-landslaget (Foto: Kim Erlandsen NRK P3).

Leo Ajkic tar med seg Soya, AP og Jamal på en reise i det typisk norske.


5 sek


Ny 5 sek-film på P3.no hver dag i oktober.

Kompisen til Lars


Trondheims mest elendige fyr er løs i hovedstaden.

Kaveh – sju steg mot toppen

 

Kaveh (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

I denne serien møter vi en ung og sulten rapper på grensa til å slå igjennom. Vi følger hans vei mot gjennombruddet gjennom konserter, tv-opptredener, bandøvinger, og filosofiske timer på gutterommet.

Se alle episodene her!

 

Festivalhjelpen

Lars og Olli utgjør Festivalhjelpen. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Lars og Olli utgjør Festivalhjelpen. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

I Festivalhjelpen reiser Søster Lars og sekretær Olli, som du nå kan kalle dem, til Hove for å prøve å helbrede pasienten som de kaller “Festival”.

Trekant sesong 1 & 2

Trekant. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Trekant. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Marie, Thomas og Pia ga det norske tv-publikummet noe de aldri før hadde sett, før Benjamin, Johanna og Even tok over i sesong 2. Her finner du alle episodene, i tillegg til intervjuer, dagbøker, quizer, og bilder av deltagerne.

La Linnea Leve

Linnéa Myhre og Andreas Øverland. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Linnéa Myhre og Andreas Øverland. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Bloggeren Linnéa Myhre har lenge slitt med spiseforstyrrelser og depresjon. I denne serien prøver kollega og venn Andreas Øverland å hjelpe henne å finne lyspunkter i hverdagen som kan gjøre livet hennes litt bedre.

Tores spikkeskole

 

Tores Spikkeskole er en smått merkelig internett-tv-serie som handler om spikking. Gjester: Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og NRKs møteromsansvarlig, Jan Erik Borgersen.

De utstøtte

Leo Ajkic. (Foto: Kim Erlandsen)

I Leo og de utstøtte møter Leo Ajkic en rekke mennesker som lever med hver sine utfordringer. Leo følger dem gjennom en hel dag, og får et helt unikt innblikk i hvordan det er å være overvektig, narkoman, transseksuell, og prostituert.

Dama til

 (Foto: Per Heimly)
(Foto: Per Heimly)

P3morgens Live Nelvik tester ut kjærestepotensialet til en rekke norske kjendiser. Hvor flink er Audun Lysbakken på husarbeid? Er Per Heimly romantisk? Hvordan er det å ligge i fanget til Kristian Kjelling?

Kjendisprat med Lars Berrum

Asbjørn Slettemark intervjues i den første episoden av "Kjendisprat med Lars Berrum". (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Asbjørn Slettemark intervjues i den første episoden av “Kjendisprat med Lars Berrum”. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Lars Berrum (25) er kjent fra tv-opptredener på Harald Eias program Brille og Tweet for Tweet. Plutselig fikk han sitt eget nett-tv-talkshow, og fikk oppfylt programlederdrømmen. Dette er, i likhet med Spikkeskolen, en ganske rar nett-tv-serie.

Festivaljomfruer sesong 1 & 2

Festivaljomfruer. (Foto: NRK P3)
Festivaljomfruer. (Foto: NRK P3)

I 2009 og 2010 fulgte P3 en gjeng ungdommer på Roskildefestivalen. Se opp for dreads, borat-badedrakter, og en nordlending som dro til Sverige for å kjøpe øl for å ta med til Danmark.

P3s påskekrim

RadioresepsjonenHvem drepte Tore Strømøy? Hvem torturerte P3morgen, og hvem knerta tystern i Banden? Prøv deg på P3s påskekrim du også. Tips: Tore Sagens cameo-rolle i Røyking Dreper-krimmen er absolutt verdt å ta en ekstra titt på.

Coming up – med Sienna

Sienna (Foto: Nrk)

Før Sigrid Bonde Tusvik leita etter kjæreste på NRK3 og gjorde sprell på Torsdag kveld fra Nydalen, kledde hun av seg, tok på seg en blond parykk, og ble til “Sienna” på det som tidligere het P3tv.

Svensker er mennesker

Svensker er Mennesker. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Svensker er Mennesker. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

I kjølvannet av den omdiskuterte debatten om importert arbeidskraft fra Sverige ble serien “Svensker er mennesker” født. Her følger vi Magnus Devold og hans kritiske blikk på forholdene svensker i Norge bor og arbeider under.

Halvseint

Halvseint

P3s første animerte tv-serie, med “Ikke gjør dette hjemme”-programleder Rune Nilson som talkshowvert, og en rekke større og mindre norske kjendiser som gjester i go’stolen. Serien ble nominert til både Amanda, kortfilmpris i Grimstad, Festival d’animation d’Annecy og Gullruten.