Sjekk ut P3s serier!

🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿

Martha blir rik


Martha Leivestad er YouTube-stjerne med høgt forbruk og ingen økonomisk sans. Martha blir rik er ein tullete dokumentarserie om økonomi, der ekte pengar står på spel.

Mensen

Mensen

Tamanna inviterer de kuleste gjestene til å fortelle sine flaue, fine og rare mensenhistorier. Det blir tips, utfordringer og kanskje noen hakeslepp.

På fylla

Stearinlys i rektum og kondomer i svelget. Se skamløse, flaue og morsomme historier fra virkeligheten i «På fylla».

Dumpa

Hjerteskjærende og morsomme historier om unge mennesker som gjør det slutt. Alle episodene er basert på sanne hendelser.

Blank

Andre sesong av Blank handler om Zehra på 19 år. Hun bor hjemme og studerer farmasi på OsloMet med bestevenninnen Amina.

Sinnssykt

blank

Cecilie Kåss Furuseth møter unge mennesker som lever med alvorlige psykiske lidelser. I tillegg kjemper hun med å overvinne sin egen frykt for å bli stemplet som gæren – for vi er vel alle mer enn diagnosene våre?

Kongen av Gulset

blank

Jonis vil bli den råeste damemagneten, tøffest på fotballbanen, kulest på ungdomsskolen, rett og slett Kongen av Gulset. Men veien til tronen skal vise seg å være litt lengre enn først antatt.

Lovleg

blank

Gunnhild er 15 år og bur på hybel på Sandane for å gå VGS.

17

blank

Abdi slites mellom å være en god muslim og en helt vanlig norsk tenåring, og føler ikke han lever opp til forventningene verken hjemme, på skolen eller blant vennene. En gjenkjennelig og rå dramaserie for alle som er, har vært eller skal bli 17.

Vita & Wanda

blank

Vita og Wanda er midt i tyveårene og jobber, fester og reiser mye. De elsker mote og går ikke av veien for å pynte på utseendet. Livet er glam og gøy men i fortiden har de en tung ungdomstid som har formet dem slik de er i dag.

Line fikser kroppen

blank

Line Elvsåshagen unngår stranda fordi hun skammer seg over hvordan hun ser ut. Nå har hun fått nok av å føle seg dritt. Derfor møter Line inspirerende kroppspositivister, utforsker kropper i alle former og oppsøker utfordrende situasjoner for å bli glad i seg selv – akkurat som hun er. Det er tid for å feire jentekroppen!

På date

bitchcity

Kort norsk dramaserie om morsomme, pinlige, uforglemmelige og iblant uforklarlige hendelser på date. Kanskje det er din historie som har blitt gjenskapt?

Skam

SKAM