B.o.B skal rocke Rådhusplassen

I kveld gjester han og en rekke andre artister Rådhusplassen.

Snart samler mange tusen publikummere seg for å se norske og internasjonale stjerner, helt gratis. Topp 20-showet nærmer seg og amerikanse B.o.B er en av artistene som gleder seg til å opptre.

– Jeg gleder meg veldig, dette er noe jeg elsker å gjøre, sier Airplanes-stjernen som mener Norge er et av de vakreste stedene i verden.

Og at landet har gjort inntrykk merkes. I B.o.Bs nyeste singel «So Good» nevner han faktisk Norge.

– Jeg var i her for noen år tilbake og det gjorde stort inntrykk. Sangen inkulderer mange av stedene jeg har vært i og Norge fikk absolutt en plass i låta.

Tradisjonen tro er Norge kjent for sin flotte natur og ikke minst pene jenter, det har B.O.B lagt merke til.

– Jeg hører rykter om at Norge også har verdens peneste jenter, så jeg gleder meg til å se hva dere har å by på, sier B.o.B

Hør hele intervjuet med B.o.B her:

B.o.B til Rådhusplassen

Hør mer om konserten på Rådhusplassen og vinn gullbilletter til Topp-20 på P3 klokka 14 til 16 hver lørdag frem mot konserten.

Årets aritster

B.o.B, hitkongen Flo Rida, britiske Labrinth samt Gabrielle, Tooji og Timbuktu, er bare noen av artistene du kan oppleve på Rådhusplassen 29. juni.

Om en drøy måned samles artistene med dagens største hits seg, for å lage sommerens store folkefest foran en fullsatt rådhusplass. Elsker du «Ring meg», digget «Hjæm til dæ» og «Æ vil bare dans» eller har hørt «Pull of the eye» eks antall ganger, kan du få et hyggelig gjenhør i sommer. Se artistlisten her:

Lars Vaular og Sondre Lerche
A-lee ft. Elisabeth Carew
Christopher
Donkeyboy
Flo Rida
Labrinth
Gabrielle
Karpe Diem
Madcon
Samsaya
Sirkus Eliassen
Timbuktu
Tone Damli
Eric Saade
Alexandra Joner
B.O.B
Tooji
Halvdan Sivertsen
Bertine Zetlitz
Vinni

Les også: VG lista-showet 2011

Video i India

Samsaya er for øyeblikket i India og spiller inn sin nyeste videofilm til låten «Stereotype». Hun har også en ny EP som står for dør og lover et bra show 29. juni.

– Det er alltid magisk å spille på VG-lista, energien mellom scenen og publikum er helt spesiell, sier Samsaya.

Samsaya har opptrådt på Rådhusplassen før og synes det er like gøy hver gang. I år har hun også en spesiell overraskelse med seg.

– Samspillet, dynamikken og energien på turneen er veldig bra. Det blir kjempegøy, og jeg har med meg en spesiell overraskelse til publikum, avslører Samsaya.

Stress med masse publikum

Årets show vil bli ledet av Marte Stokstad, og blir sendt direkte på NRK1. Nytt i år er at Aishath Afeef og Leo Ajkic leder den første delen som sendes på NRK3.

– Jeg gleder meg vanvittig til showet, samtidig som jeg blir litt stressa av å tenkte på hvor mange tusen mennesker som står og ser på på Rådhusplassen, og ikke minst alle som ser på TV. Men det er gode sommerfugler i magen – det er jo den beste festen i byen, sier Aishath.

Høydepunkt

Donkeyboy er aktuelle med både ny skive og nytt bandmedlem. De gleder seg masse til konsertene.

– Vi har høye forventninger til VG-lista. Forrige gang vi var med slo «Ambitions» gjennom for fullt. Det står som et av høydepunktene i vår karriere, sier gruppa som håper på like god stemning i år.

Nykommerne

Drammens-bandet beskriver følelsen av å se utover flere titalls tusen publikummere som uslåelig. Det er noe nykommeren Gabrielle gleder seg stort til.

– Det er helt rått å bli spurt om å spille for så mange mennesker like etter albumslippet. Vi holder på å klekke en saftig overraskelse til alle sammen, sier Gabrielle som lover å levere eksplosiv pop.

En enda ferskere nykommer går også rundt og tripper før den store dagen. Alexandra Joner slapp nettopp sin første singel «Sunrise», som ligger på topp på iTunes.

– Det blir sykt fett å opptre på VG-lista. Jeg gleder meg helt sykt. Jeg skal fremføre singelen «Sunrise» og skal selvfølgelig dra på med dansing og show, sier Joner.

VG-lista Topp 20 gjester også Stavanger onsdag 4. juli, Trondheim onsdag 11. juli og Bergen onsdag 18. juli.

 • Ingen av disse «rocker» rådhusplassen når samtlige ikke har noe med Rock å gjøre. hvor ble musikken av?

 • Wannabeminem og moccamenn sutrer for fjortissa på Rådhusplassen. Uff, hvor ble det av musikken!?!?!?

  • Anonym

   Like morsomt hver gang. Forventer du faktisk bra musikk når VG-iista topp 20-showet går av stabelen? Kanskje greit å ta med kjernepublikummet i beregningen, for det er som regel ungdomsskoleelever og yngre (med stakkars foreldre på slep) som boltrer seg foran scenen og skriker seg hese for enhver artist som lager lettspiselig popmusikk over en lav lest.

 • «Norge har gjort så stort inntrykk på B.o.B at han nevner det i sin nyeste hit», leste jeg og regnet med litt norgesreklame. 

  «Sufferin’ from 1st class cabin fever / Five hour layover from Norway to Egypt». Og dett var dett. Vet ikke helt, jeg. Tror vel heller det var den lange mellomlandinga i Norge han nevner. Det er grenser hvor fett det er å henge på Gardermoen i fem timer, og det var nok heller det som gjorde inntrykk, regner jeg med 😉

  • Til nestemann som leser kommentaren min: Sitatet sto helt øverst som innledning til artikkelen da jeg skrev kommentaren. Dette er nå endret 🙂

 • Anonym

  Av den artistlista er det ikke EN det kunne falt meg inn å se/høre,det er jo bare «dritt»!

 • Anonym

   Ja samme mølet hvert år, passende for fjortisene.

 • Anonym

  Uff, Samsaya, Gabrielle og Donkey Boy :(((( Kanskje de kan spille først, så kan jeg komme snere, håpe, håpe ;))

 • Når skal folk se at også Tromsø og Nord-Norge finnes?

 • Alt for lite variert, er jo ikke noe musikk for folk som ikke liker techno eller dårlig norsk hiphop…

  Nei, få noen rockeband opp på VG-scena også!

 • Kommer Eric Saade til Stavanger også??

 • Pingback: Rådhusplassen 2012 « NRK mP3 - Alltid musikk - Aldri reklame()

 • Pingback: NRK Lydverket » Mods til Rådhusplassen()

 • Donkeyboy <3

 • Pingback: Ny musikk på mP3! « NRK mP3 - Alltid musikk - Aldri reklame()