Fire magiske sommerkvelder

Her er høydepunktene fra årets Topp 20-turné.

Fra Oslo til Stavanger, Trondheim og Bergen. Med Chris Medina, Erik & Kriss, Lissie, og Veronica Maggio. En sommer med Topp 20 er over, og igjen står minnene om hyling, latter, gledestårer, og mange store konsertopplevelser. Her er høydepunktene fra årets Topp 20-turné!

Rådhusplassen i Oslo, 17 juni.

Det virker som om det har blitt en tradisjon med dårlig vær i Oslo under showet på Rådhusplassen. Regnet høljet nedover artister som Lissie, Erik & Kriss, Lars Vaular og Chris Medina, med et tilsvarende søkkvått publikum.

Likevel står Råhusplassen-showet som en av sommerens store høydepunkter med en fantastisk stemning og mange unike øyeblikk. Norges kuleste lærer ble også kåret, og Stig Hans Brelum fra Ytre Namdal Videregående Skole tok imot pokalen på Rådhusplassen.

Les mer om Topp 20 på Rådhusplassen her:
– Her er Norges kuleste lærer!
– Ministermøte for Norges kuleste lærer
– Live Nelvik: Skal smile til fjeset rakner
– Tok imot Norges Kuleste Lærer-pris på Rådhusplassen

Stavanger, 29 juni.

Topp 20-showet vil kanskje best bli husket for et noe katastrofalt scenestup fra X-factor-artisten Mo, som midt i sin “Dance like a freak”, gjorde akkurat dette, og endte opp med skinne på foten resten av Topp 20-turnéen. Artister som Erik & Kriss, Eva & The Heartmaker, og Trang Fødsel sørget også for en uforglemmelig kveld i Stavanger.

Les mer om Topp 20 i Stavanger:
– De store snakkisene
– I dag skjer det!
– Stavanger kokte!

Trondheim, 6 juli.

I Trondheim tok fansen fullstendig over torget da Morten Ramm annonserte at Erik og Kriss satt på en restaurant i byen, klare for å signere plater og ta bilder. Programleder Aishath Afeef viste frem blåmerker etter en horde av jenter nærmest løp henne ned for å komme til Erik & Kriss.

De samme guttene skapte også Beatles-tilstander bakcstage da fansen begynte å rive ned presenningen rundt gjerdene for å få et glimt av sine helter. Med skinnende sol og artister som DDE, Erik og Kriss, DJ Dan, og Stella Mwangi ble Topp 20-showet en magisk kveld hvor 14.000 mennesker møtte opp på torget.

Les mer om Topp 20 i Trondheim:
– Beatles-tilstander i Trondheim
– Topp 20 klar for Trondheim
– Mo: Kastet krykkene for Trondheim

Bergen, 13 juli.

Bergenserne var heldige nok til å oppleve Chris Medina som tok turen tilbake til Norge for å nok en gang fremføre “What are words”. Trykket fra publikum i Bergen var helt unikt, og vestlendingene viste seg som noen av de mest dedikerte publikummerne under Topp 20-turneen. I tillegg til Chris Medina fikk også Bergenserne se artister som Gabrielle, Jaa9 og OnklP, og Vassendgutane.

Les mer om Topp 20 i Bergen her:
– Chris Medinas sommerfavoritter
– Stella Mwangi: Jeg har sommerfugler i magen
– Jeg ble litt mo i knærne

Følg Topp 20/Topp 40 videre på P3 hver lørdag mellom 14 og 16.00 med Øysten Røe Larsen.