18 millioner for å sladre om Bieber-fest

Da Justin Bieber arrangerte fest i helgen, måtte gjestene signere en kontrakt som kunne koste dem dyrt.

I helgen arrangerte Justin Bieber en hemmelig fest for spesielt inviterte gjester. Nå melder det amerikanske kjendisnettstedet TMZ om en noe spesiell avtale festens deltagere måtte signere på.

Justin Bieber i Singapore i september. (Foto: NTB Scanpix, AP, Joseph Nair)
Justin Bieber i Singapore i september. (Foto: NTB Scanpix, AP, Joseph Nair)

Dyrt å sladre

Gjestene på den hemmelige festen fikk slippe inn gratis, men alle måtte signere en hemmelig kontrakt.

I kontrakten skrev de under på at de ikke skulle tweete, tekste, ringe, skrive eller på noe annet vis røpe hva som skjedde inne på festen.

Les også: Ydmyk Bieber unnskylder seg

Og prisen for å sladre var dyr. Hvis noen av festens deltagere skulle bryte avtalen, måtte de punge ut med tre millioner dollar fra egen lomme. Dette tilsvarer i overkant av 18 millioner norske kroner.

Naboklager

Den kanadiske artisten, som for tiden har en pause fra sin store verdensturné, skal ha hatt besøk av blant andre Snoopzilla (tidligere Snoop Dogg) og andre celebre gjester.

Les også: Bieber banker ut låter

Ifølge TMZ skal Bieber også ha fått besøk av representanter for sheriffen ikke mindre enn tre ganger i løpet av kvelden. Det var klager om bråk som førte til tilkallelsen.

En av festens nærmeste naboer kunne fortelle kjendisnettstedet at en av autoritetene merket lukten av marihuana da inngangsdøren ble åpnet.

Les også: Betyr mest på Twitter

Dette er ikke første gang Bieber ber sine gjester signere en kontrakt som kan koste dem millioner av kroner. TMZ meldte tidligere i år om en lignende fest, men der måtte festdeltagerne betale hele fem millioner dollar hver om de sladret.

Hør Justin Biebers nyeste låt «PYD» her:

http://youtu.be/RTb0ZaLOrYc