6 grunner til å huske (eller glemme) P3 Gull 2014

Oppladningen til årets P3 Gull er igang! Vi teller ned med noen høydepunkt fra i fjor.

P3 Gull har rukket å bli prisutdelingen med Norges mest spektakulære livenummere og minst påkledde programledere. Årets show har bare ett mål for øyet: å toppe de to foregående.

Før vi ser ordentlig fremover til årets show, har vi lyst til å friske opp hukommelsen deres. Vi har samlet seks mer eller mindre minneverdige øyeblikk fra fjorårets sending. Om denne artikkelen gir et reelt tverrsnitt av 2014-versjonen av P3 Gull? Sannsynligvis ikke. Men den er i alle fall noe å hvile øynene på mens du klekker ut et svar til en av årets billettkonkurranser.

Se hele P3 Gull 2014 her!

Årets P3 Gull skjer 28. november. Vil du være med? Trykk deltar her inne: P3 Gull 2015
Billetter fås kjøpt her.

Niklas Baarli blir Niklas Minaj

Han har kanskje kledd seg ut som en voksen person i dress på NRKs valgsendinger i høst. Vi må likevel aldri glemme at Niklas Baarli, for under ett år siden, ble stemt frem av publikum til å gjøre sin versjon av «Anaconda»-lapdancen med Jenny Skavlan som tilskuer. Det ga oss blant annet denne gulvsplitten.

ezgif.com-optimize
Sondre Justad oppdager sin verste fiende i publikum

Før bildene under ble tatt, var Sondre Justad i skyhøyt humør, dansende foran scenen. Hva som fanget det traumatiserte blikket hans i sekundene som fulgte, er det ingen som vet. Kanskje han så en lapdance-øvende Niklas i andre enden av salen.

ezgif.com-optimize (1)

 

Ronny relanserer seg selv som bakgrunnsdanser

Ronny Brede Aase var fra seg av begeistring da han slapp å lapdance på Jenny Skavlan. Så glad ble han at han bestemte seg for å gi det norske folk et dansenummer allikevel. Det gjorde han ved å snike seg inn som levende undertøysrekvisitt i livenummeret til Team Me (bakerst til høyre, folkens).

ezgif.com-optimize (2)

Markus skaper sin egen screen time

P3morgens Markus Neby (øverst til høyre i bildet) fikk ingen oppgaver under P3 Gull i fjor og ble den bitre, vervløse bryllupsgjesten. Under Christines intervju med OnklP & De Fjerne Slektningene forsøkte han derfor å stjele til seg et TV-øyeblikk ved, simpelt nok, å stirre lenge inn i kamera.

ezgif.com-optimize

Susanne Sundfør kommer på at hun ikke har skrevet takketale

Susanne Sundfør hadde et monumentalt 2014, som resulterte i at hun vant P3 Gulls mest prestisjetunge pris: P3-prisen. Nyheten traff henne rundt samme tidspunkt som påminnelsen om at hun ikke hadde forberedt noen takketale.

ezgif.com-optimize (3)

OnklP prøver på dramatisk vis å drepe det norske folk med en usynlig pistol

Heldigvis for de tusen hjem var ikke pistolen bare usynlig, men også imaginær.

ezgif.com-optimize (4)
Bonus: Niklas gjenopplever lapdancen

Vi ba Niklas hente følelser og tanker fra hans livs mest arrende danseminne til overflaten. Ta del i den vonde reisen her:

https://www.youtube.com/watch?v=dK_PqpOOp3s