6 høydepunkter fra Christine live fra Trondheim Calling

Se og hør de beste øyeblikkene her!

1. Insta-Heidi i låtpanelet

Treningsentusiast og Instagram-kjendis Heidi Merethe Hoff utgjorde låtpanelet sammen med Ken Wasenius-Nilsen og Christine. Her diskuterer de Linni Meister sin nye låt «Øl».

2. Unge Ferrari og Arif covret Gundelach(!)

Å skulle finne en passende coverlåt fra P3-listene er ofte en utfordring for rappere. Som Christine selv påpeker så er det ikke bare å «ta opp gitaren og begynne å synge.» Derfor var det ekstra gøy at Unge Ferrari og Arif valgte å covre en låt som ligger såpass langt unna deres egen sjanger – nemlig den myke elektronikaperlen «Spiders» av Gundelach.

3. Virkelig har virkelig fått draget på damene

17-åringene i Bodø-bandet Virkelig la ikke skjul på at bandstatusen hjelper på damefronten.

– Noen i bandet vurderer å få seg noe fast snart, da, sier guttene.

Virkelig gjør det bra på damefronten

 

Se også: Virkelig covrer «Shine» av Years & Years på Café Løkka

4. Sandvika Allstars

Det må være noe i drikkevannet i Sandvika. Det kreative kollektivet på Tanken har gitt oss artister som Frøder, Surfalot, ARY, Carl Louis, Pav & Coucheron. Under Christine live fra Trondheim Calling valgte de fire sistnevnte å sette sammen et ekstraordinært band for anledningen. Er dette Norges nye supergruppe?

5. NOHR er bitter på Kygo og tropical house

– Med fare for å pisse i eget matfat så var det vanskelig å finne noe annet på A- og B-lista til P3 som gikk an å covre, forteller NOHR om hvorfor han valgte å covre Mumford & Sons på Café Løkka.

Christine intervjuer NOHR

 

Se også: NOHR covrer «Believe» av Mumford & sons på Café Løkka

6. Margaret Berger covret ZAYN

Det var mange fans som felte tårer da Zayn Malik annonserte bruddet med One Direction. Utgivelsen av den første singelen fra sitt eget soloprosjekt – «Pillow Talk» – viser heldigvis at det er ingen grunn til bekymring. På Café Løkka kunne Margaret Berger by på en helt nydelig cover av den nevnte singelen.