Adelina blir «Donaldina» Trump

Oransje hud, kjemmet bakoversveis og alt for stor dress – Adelina møter seg selv i speilet som Donald Trump for første gang i P3aksjonen.

Takket være en fantastisk innsats fra våre kjære lyttere har Adelinas verste mareritt gått i oppfyllelse – hun har blitt sin største politiske fiende, nemlig Donald Trump.

– Jeg vil jo selvfølgelig at folk skal gi penger, for det er en så god sak. Men ikke i mine villeste mareritt hadde jeg trodd at jeg en dag måtte bli Donald Trump, utbrøt Adelina da hun fikk vite utfordringen.

Se P3aksjonen direkte her!

Adelina smiler før oppstart av P3aksjonen, uvitende om at hun snart skal forvandles til en «Trumpaloompa». Foto: Rashid Akrim / NRK P3

Bleik sleik

Med skrekk i ansiktet og motvillige skritt gikk Adelina, aka «Donaldina», inn i frisørsalongen i Trondheim for å få utseendet sitt totalrenovert.

Det ble noen grimaser da det mørkebrune skulderlange håret skulle blekes og klippes kort og tynt for å etterligne Donald Trumps bakovergredde sleik.

– Jeg angrer på alle de gangene jeg har sett meg i speilet og tenkt at jeg har stygt hår, jeg har jo ikke det, jeg har jo fint hår! Jeg klarer ikke stoppe å skjelve akkurat nå, sier Adelina i frisørstolen.

– Jeg må minne meg selv på at det bare er hår, sier hun videre.

Her skal det blekes! Foto: Rashid Askrim/NRKP3

Les hvordan du kan gi penger til P3aksjonen her.

Desto verre ble det da huden skulle «spraytanes».

– Jeg har jo klaget på mitt singelliv her i Trondheim, og mener jeg får ligget for lite. Jeg kommer ikke til å få ligget mer, fortviler Adelina.

Adelina skal bli like oransje som Donald Trump. Foto: Rashid Askrim/NRK P3

«I am here to make P3aksjonen great again!»

Adelina entret studio uvitende om hvordan hun selv så ut som Donaldina.

– Hva har dere gjort mot meg, ropte Adelina, da Markus holdt speilet opp foran henne, før både hun og Vida felte noen tårer.

– Du er penere enn Donald Trump, sier Markus trøstende.

Selv om Adelina nå skal leve i Trumps kropp de neste dagene, tror hun på ingen måte at synet på ham kommer til å endre seg.

– Problemene jeg har med Trump handler jo ikke om hvordan han ser ut.

Dette er altså Adelina etter sin «Trump-makeover»:

Adelina er tilbake i studioet etter sin «make-over». Foto: Rashid Askrim/NRK P3