Aishath Afeef

Hun alltid rett og blir forbanna når folk lukter svette. Aishath Afeef har sterke meninger, men innrømmer at hun aller helst bare vil se The Hills.

Aishath Afeef (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Aishath Afeef skal shoppe et busslast med våtservietter. I glassbunkersen er det nemlig ingen dusj. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Hun har alltid rett og blir forbanna når folk lukter svette. Aishath Afeef har sterke meninger, men innrømmer at hun aller helst bare vil se The Hills.

Vi slang en haug dagbokspørsmål foran Juntafilprogramleder Aishath. Les svarene hennes og bli bedre kjent med stemmen du skal høre på P3-aksjonen hele helga.

Er redd for:
– At Norge skal bli et land der det er stuereint å være rasistisk og egoistisk.

Beste reality-deltaker du har fulgt:
– LC Fra The Hills!!! OG Olivia Palermo fra The City. Hu er ei bitch, men jeg eeeeelsker henne! Tror jeg skal satse på å være en bunkersversjon av henne når vi flytter inn på Youngstorget! Hahaha Ronny og Ken kommer til å hate meg!

Hvis du bare kunne ta med én gjenstand inn i glassbunkersen:
– Kamera; for å dokumentere at jeg faktisk HAR sittet inni en glassboks midt i Oslo sentrum.. Noen folk forteller om historiske hendelser de har opplevd, eller om de store prestasjonene de har gjennomført til sine barnebarn. Jeg kommer til å fortelle historien om da jeg var overtrøtt, stinky og lagde radio i 72 timer.

Tidenes danselåt?
– Oooohhh- det var veeeeldig vanskelig. Jeg har jo en hel playlist med tidenes danselåter.. Men Lucy Pearl med ”Don’t mess with my man” pleier ALLTID å slå an!

Største radioflause?
– Hahah. Da jeg i gode gamle lørdags-Juntafil øvde meg på manuset mitt rett før sending, og det jeg sa i studio ble lagt ut på lufta til samtlige NRK radiokanaler…. Altså: Aish leser en tekst om vondt i fissa og prikker på kølla som kommer ut på lufta oppå dagsnytt….FLAUT!

Aishath kommer muligens til å være litt "The Hills"-bitch i helga. Foto: NRK
Aishath skal være bunkerversjonen av Olivia Palermo fra The City i helga. Kommer Ken og Ronny til å hate henne? (Foto: NRK)

Verste uvane?
– Jeg mener selv at jeg alltid har rett når det gjelder å være en menneskekjenner. Det kan nok oppleves som irriterende for folk rundt. MEN JEG HAR ALLTID RETT! Har også fått høre at jeg hører dårlig etter noen ganger. Skjønner ikke hvor det kommer fra??

Hvor viktig er personlig hygiene?
– Svææært viktig. Jeg blir rett og slett forbanna når folk lukter svette! Det kan da ikke være så vanskelig å ta seg en dusj om dagen og bruke ei litta deo etterpå? Med mindre man bor i et glassbur da… Etter jobb i dag skal jeg shoppe inn en busslast med våtservietter.

Største livsløgn?
– At jeg er effektiv og oppdatert… egentlig er jeg en latsabb som bare skummer igjennom avisene..
Sannheten er kanskje at jeg egentlig vil ha fri hele tiden og bare se på The Hills ?

Pinligste film i dvd-samlinga?
– Hmm jeg er stolt av alle filmene mine jeg! Og den samlinga består hovedsakelig av Bollywood filmer!

Verste fordom?
– At jenter som er flinke på skolen alltid har spiseforstyrrelser, null musikksmak, kjedelige klær, er luremuser og elsker bøker som ”Alkymisten” og filmer som ”Amélie fra Montmartre”. Zzz.

Største offer i livet?
– Hvis jeg skal se livet mitt på et globalt plan, så har jeg ofra uforholdsmessig lite. Jeg er fasan meg blant verdens heldigste ass.. og det er du og!


P3morgen fant ut hva Juntafilprogramlederen har i veska si. Se klippet og bli enda bedre kjent med én av de tre programlederne i helgas P3-aksjon.