Alt du trenger å vite om P3 Gull!

Når åpner dørene, når kan man se streamen, når starter showet? Her får du alle svarene.

Vil du få med deg historiens første P3 gull? Slik følger du showet, enten enten du har billett, eller tar fredagskvelden hjemme.

19:30

Dørene åpner

20:00

Radiosending begynner og streames på P3.no

21:25

TV-sendingen begynner på NRK3 og P3.no

22:30

TV-sending ferdig

23:00

Radiosending ferdig


P3gulllogo

Hvem spiller?

Kvelden vil være spekket av aktuelle artister som skal opptre, og du kan glede deg til enestående liveopptredener av artister som Lars Vaular, Envy, Emilie Nicoals og Karpe Diem. Se den fullstendige listen her!

Hvem kan vinne pris?

Det skal deles ut priser i flere kategorier og noen av de har du allerede hatt mulighet til å påvirke. Du kan fortsatt stemme på hvilken låt du synes bør vinne prisen for Årets låt her!. Ellers vil det deles ut priser i kategoriene Årets live, Årets låt, Årets nykommer – og den gjeveste prisen P3-prisen – de to siste bestemmes av en jury. Du kan se alle de nominerte i de ulike kategoriene her!

Får jeg sett noe til Radioresepsjonen?

Jada, dine favoritter i Radioresepsjonen vil være til stede, både i salen og på skjermen. Har du fått med deg Tores artistskole? Hvis ikke – se det her!

Hvem skal lede P3 Gull?

En liten dame med et stort navn. Hun har snart bursdag (10. desember), gift med en morsom mann og nylig blitt mor til en jente. P3s egne Oprah Winfrey, Live Nelvik, skal lede det stjernespekkede showet – Sjekk ut hvordan Live forbereder seg på den store jobben, hva hun gruer seg mest til og hva hun skal ha på seg her!

Vel møtt, hørt og sett!

livep3gull