Anne Kat og kvinnedagen

Onsdag vil Anne Kat diskutere kvinnedagen i «Trygdekontoret».

Foto: Ole Kaland
Foto: Ole Kaland

Onsdag vil Anne Kat diskutere kvinnedagen i «Trygdekontoret».

Onsdag er komiker Anne Kat Hærland gjest i Thomas Seltzers program «Trygdekontoret». I tillegg til Hærland kommer historikeren Nils Rune Langeland og antropolog og voldsekspert Ole Martin Ihle. Dette er en sending litt utenom det vanlige med fokus på kvinnedagen. Kveldens eneste kvinnelige gjest er et godt eksempel på en moderne, sterk kvinne.

Se sendingen her:

Klikk her for å se Trygdekontoret i P3tv

En utrolig dame
– Jeg tenker at Anne Kat er en av tidenes mest uavhengige kvinner – om ikke menneske uavhengig av kjønn, sier Thomas Seltzer til NRK P3.

Klikk her for å komme til Anne-Kats hjemmeside

Det er en liten tvil om at Anne Kat oppleves som en dame av egen sort. Helt siden hun startet i NRK som lydtekniker i 1993 har hun gjort seg bemerket. I 1996 debuterte hun som programleder på NRK2 med «Direkte lykke». Deretter ble hun kjent for det norske folk både som programleder, komiker og som fast paneldeltager i «Nytt på nytt».

Se P3s nettmøte med Thomas Seltzer

Utnytter seg av kvinnerettighetene
Kvinnedagen står for kvinners rettigheter over hele verden. Det betyr også at kvinner skal føle seg  berettiget til å kunne gjøre som man vil utifra sine egne valg. Det har Anne Kat helt klart gjort.
– Hun gjør ting helt på egne premisser og lykkes veldig med det, sier Seltzer.

Thomas Seltzer (Foto: Ole Kaland)
Thomas Seltzer (Foto: Ole Kaland)