Årets LOL fra P3 arkivet

Hør de morsomste tabbene P3 har gjort på lufta i 2013.

Det er ikke alltid like lett å holde maska selv om man skal spre det glade budskap fra statskanalen NRK. Men heldigvis er det høyt under taket når det gjelder fjas, vas, tull og feil – noe nettopp årets tabbekavalkade fra P3 viser.

Se P3s tabber fra 2012 her.

Line Elvsåshagen

line

Vi starter det hele med Hallo P3s egen reporter Line. Dama med det lilla håret som fikk møte kronprinsesse Mette-Marit på selveste 40-års dagen, og som det siste året har prata med dere der ute. Men det å være utegående reporter er ikke alltid like lett.

Reporter Line henger seg opp

P3morgen

Ronny Brede Aase under årets P3 Morgens' julefrokost. (Foto: Rashid Akrim / NRK P3)
Ronny Brede Aase under årets P3 Morgens’ julefrokost. (Foto: Rashid Akrim / NRK P3)

I år har trioen Ronny, Silje og Live underholdt det norske folk gjennom mørke morgener. Men da kapteinen på skuta, Ronny, skulle sette over til nyheter, ikke én, men flere ganger, ble det for mange knapper å holde styr på.

P3 Morgen-Ronnys jingelproblem

P3nyheter

Det er ikke like lett å alltid skal være den seriøse delen av kanalen. (Foto: Hilde Ørbo, NRK)
Det er ikke like lett å alltid skal være den seriøse delen av kanalen. (Foto: Hilde Ørbo, NRK)

Det kan ofte gå i surr for kanalens mest seriøse avdeling. Men det skal også sies at P3 Nyheter har en stram tidsramme å forholde seg til, derfor kan det oppstå en hel del småtabber underveis. Hør en liten kavalkave her.

Det kan gå i surr for folka i P3 Nyheterr

Janne Helen

Programleder på mP3, Janne Helen. (Foto: NRK)
Programleder på P3, Janne Helen. (Foto: NRK)

Programleder på P3, Janne Helen, skulle ha sending både på P3 og søsterkanalen mP3. Da ble det litt mye å holde styr på.

Janne Helen skal trikse og mikse

Hallo P3

Tuva Fellmann og Jørn Kaarstad i Hallo P3. (Foto: NRK)
Tuva Fellmann og Jørn Kaarstad i Hallo P3. (Foto: NRK)

Hver dag har Tuva Fellmann og Jørn Kaarstad latt deg lufte dine innerste tanker om livet, og uansett om det har vært et seriøst tema, eller et mindre seriøst tema, har latteren vært sentral i Hallo P3.

Jørn klarer ikke å holde latteren tilbake

Da strømmen gikk

Strømmen kan vi ikke alltid styre, og når den bestemmer seg for å trikse litt, er det ikke like lett å ha en perfekt sending. P3 har gjennom 2013 hatt noen hendelser der strømmen har gått, og da kan dette skje:

P3 fikk problemer med strømmen, derfor en liten remiks

Pluss fra P3 Nyheter

Noen ganger må P3 Nyheter ta opp enkelte stikk som skal sendes på søsterkanalen mP3. Men selv om det ikke er live – skal det ikke være lett å holde tunga rett i munnen.

P3 Nyheter er ikke alltid like lett