Auksjonerer bort 1D-billetter

Trodde du moren din var kjip? Tro om igjen.

En mor ønsker å gi datteren en lærepenge. Alle fire billettene til en One Direction-konsert hun fikk til bursdagen sin, ligger nå til auksjon på eBay.

Det er ikke første gang foreldre bruker nettet til å irettesette sine barn. Tommy Jordan brukte Youtube til å poste en video der han blant annet skyter datterens laptop i stykker med pistol (se video lenger ned). Foto: Skjermdump.
Det er ikke første gang foreldre bruker nettet til å irettesette sine barn. Tommy Jordan brukte Youtube til å poste en video der han blant annet skyter datterens laptop i stykker med pistol (se video lenger ned). Foto: Skjermdump.

Reaksjon på holdning

Den australske moren ønsket ifølge The Huffington Post å gi datteren en fin opplevelse i forbindelse med fødselsdagen og hadde kjøpt inn fire billetter, så hun kunne ta med seg venner på konsert.

Men nå må hun se langt etter One Direction-konserten i Sydney 25. oktober. Billettauksjonen skal være en reaksjon på datterens holdning overfor foreldrene.

«Så du trodde at vi bløffa? Jeg håper uttrykket i ansiktene til vennene dine, når du forteller dem at faren din og jeg trakk tilbake gaven vi ga deg, skal minne deg på at det er FORELDRENE dine som fortjener kjærlighet og respekt, mer enn noen andre», heter det blant annet i morens argumentasjon for auksjonen.

Etter at auksjonen ble oppretta har tydeligvis noen av jentas venner forsøkt å skremme foreldrene til å trekke billettene fra eBay. Men moren bare blåser av forsøket og understreker at hun ikke er datterens venn, men hennes mor.

«Jeg er her for å gi deg de grensene DU TRENGER for å bli en ansvarlig voksen. Du hater meg kanskje nå, men det bryr jeg meg ikke om. Det er min jobb å gjøre deg til en ansvarlig voksen, ikke å gi næring til dårlige vaner hos min tenåringsdatter», skriver moren.

Skaper debatt

For en tid tilbake posta en annen mor et bilde av sitt barn, med en plakat som sier at hun ikke får være på sosiale medier, på grunn av bilder hun sjøl hadde posta.

Det starta en debatt rundt hvorvidt foreldre skal henge ut sine barn i sosiale medier på nettet og bruke det som straff.

Det samme skjedde da en far i fjor posta en video av at han skjøt sin datters laptop, som straff for at hun hadde lagt ut en klage på alle sine plikter i hjemmet, på Facebook.

Se faren som skyter datterens laptop her: