Mister alt i brann

Raymond og Christines hus brenner til grunnen, og familien må starte et nytt liv i et nytt hjem. Se fjerde episode av Flyttefeber her!

Raymond og Christines hus brenner til grunnen, og sammen med fire barn må de starte et nytt liv i et nytt hjem.  Se fjerde episode av Flyttefeber her!

Se episodene i P3tv eller last ned som torrent

Selv om de er en familie på seks, er flyttelasset til Raymond, Christina og barna Viktor, Daniel, Maiken og Joacim mindre enn de fleste flyttelass i Norge. Alt de har igjen av eiendeler etter brannen får plass i et par plastposer og noen kofferter. Dette er mindre enn det familien vanligvis pakker når de reiser på ferie.

– Til min dauan dag

Gudrun trives i omsorgsboligen, og livet er blitt mye enklere etter at hun flyttet dit. Det er nok av aktiviteter å gjøre sammen med de andre beboerne. En av de største favorittene er strikkekaffe, der damene samles til strikking og en god prat. Gudrun er fornøyd og erklærer at «her skal jeg bo til min dauan dag.»

Flyttefeber legges fortløpende ut i sin helhet på nett. Oversikten under viser deg flere forskjellige måter du kan få med deg serien på.

Last ned i HD

Hvis du ønsker høy kvalitet på videoene, kan du laste ned episodene som BitTorrent.
Dette kan virke litt komplisert på nye brukere, så det enkleste er å installere et program som heter Miro. Der kan du sette opp et abonnement og få episodene automatisk etter hvert som de blir tilgjengelige. Både programmet og abonnementet er helt gratis.

*Last ned: BitTorrent av Flyttefeber
*Installer Miro her
*Les: hvordan laste ned torrent

Tilgjengelig i Podkast

Flyttefeber er tilgjengelig som podcast og ved å følge oppskriften på lenken under, ser du hvordan du kan laste ned innhold fra Nrk ned på din maskin.

*Podcast av Flyttefeber
*Podcast – slik gjør du
*Se: flere podkaster fra Nrk

Se det i Nett-tv

Flyttefeber ligger både i Nrks Nett-tv og i P3tv

Besøk Flyttefeber på Facebook