Bambi-vipper og langt hår: Tete har blitt Beyoncé

– Beyoncé ain’t got nothing on Queen T!

Vi trodde ikke det var mulig, men i dag nådde Tetes selvsikkerhet et nytt nivå. Med flagrende langt hår, guddommelige øyevipper, glattbarbert kropp og en trang body entret han Solsiden. Sexy som få!

– Jeg føler vi har skapt et monster, men vi elsker dette monsteret. Jeg elsker deg! jublet Adelina.

Tete gled elegant inn i divarollen.

– Om jeg er fornøyd!? Har du sett dette fjeset og dette håret her?

Den nyfødte dronningen spankulerte forbi en lamslått programledergjeng og kjælte med publikum før han gjorde seg klar for en vill danseopptreden som Beyoncé.??

Selv ikke en full vokse-seanse var nok til å fjerne det selvsikre gliset til Tete, og divatendensene var i god sving. Foto: Tom Øverlie

Skeptisk dronning

Testikler skal til folket! smalt det fra Markus over fem timer tidligere da han overrakte en trang body til Tete, som ikke overlot mye til fantasien.

Tete hadde nylig kommet seg etter den kvalmende pølsespise-bonanzaen første dag i P3aksjonen. Da han lørdag morgen våknet opp til den nye utfordringen var han fortsatt litt skeptisk.

– Jeg skal bli et menneske jeg ikke ser opp til. Hun er streng, iskald og ødela den nye Løvenes konge med vokal-runking.

Nok en gang var våre trofaste lyttere på ballen. De ville se Tete hente frem dronningen i seg. Heldigvis. Tete måtte vokses, sminkes, få lange vipper, ny hårmanke og øve seg på høye hæler.

Etter forvandlingen var det ikke et snev av anger i den selvsikre divaen. Da han så seg selv i speilet første gang var tonen en litt annen.

– Wow! Mmm. Herregud så fin jeg er. Adelina, du har skapt det vakreste monsteret jeg har sett.

Monster eller ikke. Vi synes denne forandringen definitivt er til det bedre!