– Bergen, dere er fantastiske

VG-lista Topp 20-festen i Bergen er over. Se bildene fra showet her!

– Er dere klare for litt musikk, Bergen?, ropte Christine da hun kom ut på scenen foran tusenvis av festklare bergensere.

VG-lista Topp 20 i Bergen er over for denne gang, men for en fest det ble. Sola tittet fram og artister som Donkeyboy, Gabrielle, Carl Espen, Oslo Ess og Kaveh har stått på scenen og underholdt nærmere 11 000 mennesker.

Se også: Er dette Norges nye boyband?

Glede og kjærlighet

I Bergen tok vi også med oss Onge Anka, Jenny Skavland, Idol Tone og ikke minst Handerre Linni, bedre kjent som bergensgruppa Yoguttene.

Unders deres konsert på by:Larm tidligere i år fikk de P3s anmelder til å trille fem øyne på terningen – og i dag stod de på Topp 20-scenen i hjembyen.

– Hvordan var det å stå på scenen på hjemmebane?

– Det var veldig, veldig bra! Tusen takk til NRK, VG og hele Norge. Vi håper alle hadde en fortreffelig aften og at alle får en fin kveld videre, det er bare glede og kjærlighet til alle.

– Det var tipp topp hiphop.

(Saken fortsetter under bildet)

Yoguttene var en av artistene som spilte foran nærmere 11 000 bergensere. Foto: Jørgen Klüver, NRK P3
Yoguttene var en av artistene som spilte foran nærmere 11 000 bergensere. Foto: Jørgen Klüver, NRK P3

Hva er planen videre?

– Vi slipper EPen D’Sant 3D på fredag. Det blir veldig spennende og eventyrlig.

– Det blir den beste hiphop EPen som er sluppet i Norge og verden gjennom tidene. Ellers spiller vi på Slottsfjell og Øya i sommer, så har vi lyst til å reise på sighseeing i hele Norge. Så forhåpentligvis dumper vi innom din by i løpet av høsten. Bare kommenter hvor dere vil vi skal komme, så kommer vi.

Mer personlig på hjemmebane

Dama som fikk æren av å avslutte ballet på Festplassen var Bergens egen popdronning, Gabrille. Låta “Fem Fine Frøkner” ble raskt lista på P3 og har blitt en av sommerens store sommerlåter.

– Herregud det var gøy! Det blir mer personlig å spille på hjemmebane, man spiller likesom litt for sine egne, det var dødsfett, sa Gabrielle til P3.no, rett etter hun gikk av scenen.

Se også: Gabrielle live hos Christine

Onsdag 23. juli er VG-lista Topp 20 på plass i Tromsø.

Se bildene fra Topp 20 i Bergen her: