Betalte 1000 kroner for Avicii

Det ble fest både i og utenfor teltet første natt av P3aksjonen

Første natt av P3aksjonen er over og det har allerede skjedd masse. Klokken 15.00 i går gikk programlederne Ronny Brede Aase, Niklas Baarli, Silje Reiten og Mathias Nylenna inn i P3teltet i Spikersuppa og satte igang den 80 timer lange direktesendingen.

Se stemningsrapporten øverst i saken!

– Det har gått over gjennomsnittet bra siden vi startet i går, vi har hatt masse gjester og lytterne har vært helt formidable, sier Ronny.

Det har vært helt texas i og utenfor teltet i natt

Sammen med Silje står han i nå og kjører radio i morgentimene, mens trøtte folk haster forbi Spikersuppa på vei til jobb.

– Vi har fått sovet litt, men det har ikke vært så lett. Det har vært helt texas i og utenfor teltet i natt, forteller Ronny og Silje.

Mange drita folk

For mens festglade folk begynte helgen en dag tidligere, sto Niklas og Mathias for sendingen i natt og det satte sitt preg.

– Mathias, som til vanlig en veldig streit fyr, kom plutselig inn i et showbiz-humør uten like og danset linedance med et stort publikum utenfor, sier Niklas som nettopp ble vekket av Eye Emma Jedis livespilling denne morgenen.

– Mathias tok på seg show-buksene opp til flere ganger

Ronny kan bekrefte linedance historien som ble forårsaket av en noe spesiell hendelse.

– Det kom en meget beruset mann som la på tusen kroner på “Gayboten” for å få høre Levels med Avicii. Det satt igang en skikkelig fest og etter det var det vanskelig å sove kan du si, skyter Silje inn.

Les også: Skaff deg årets feteste russelåt!

– Det var bare drita folk som kom forbi i natt og Mathias tok på seg show-buksene opp til flere ganger. Det ble mye miming, synging og dansing fra han. Jeg regner med at han som la på en tusenlapp for en sang, våkner opp i dag og angrer seg litt over den siste jägershotten han styrtet i går, sier Niklas.

Covret Sirkus Eliassen

Tidligere på kvelden i går kom rockerne i Casa Murilo innom teltet, rett fra deres lydprøve på Rockefeller, der de hadde konsert i går kveld. Bandet donerte bort en rekke ting til P3aksjonens auksjon til inntekt for Amnestys arbeid for menneskerettigheter.

I tillegg til et Casa Murilo-forkle, et broderi og en platesamling byr også gutta i bandet på seg selv og en intimkonsert hjemme i stua til høystbydende.

Samtidig stakk Sirkus Eliassen innom teltet og i den anledning fremførte Casa Murilo deres “Æ Vil Bare Dans”-coverlåt, noe Bodø-gutta satte stor pris på.

– Jeg synes dette var veldig vakker faktisk, det var et skikkelig Hver Gang Vi Møtes-øyeblikk, sa Magnus Eliassen etter coveren.

Se Casa Murilos covring av Sirkus Eliassen her!

Se og hør P3aksjonen live på P3.no og følg med for flere auksjoner!