Betalte 1000 kroner for Avicii

Det ble fest både i og utenfor teltet første natt av P3aksjonen

Første natt av P3aksjonen er over og det har allerede skjedd masse. Klokken 15.00 i går gikk programlederne Ronny Brede Aase, Niklas Baarli, Silje Reiten og Mathias Nylenna inn i P3teltet i Spikersuppa og satte igang den 80 timer lange direktesendingen.

Se stemningsrapporten øverst i saken!

– Det har gått over gjennomsnittet bra siden vi startet i går, vi har hatt masse gjester og lytterne har vært helt formidable, sier Ronny.

Det har vært helt texas i og utenfor teltet i natt

Sammen med Silje står han i nå og kjører radio i morgentimene, mens trøtte folk haster forbi Spikersuppa på vei til jobb.

– Vi har fått sovet litt, men det har ikke vært så lett. Det har vært helt texas i og utenfor teltet i natt, forteller Ronny og Silje.

Mange drita folk

For mens festglade folk begynte helgen en dag tidligere, sto Niklas og Mathias for sendingen i natt og det satte sitt preg.

– Mathias, som til vanlig en veldig streit fyr, kom plutselig inn i et showbiz-humør uten like og danset linedance med et stort publikum utenfor, sier Niklas som nettopp ble vekket av Eye Emma Jedis livespilling denne morgenen.

– Mathias tok på seg show-buksene opp til flere ganger

Ronny kan bekrefte linedance historien som ble forårsaket av en noe spesiell hendelse.

– Det kom en meget beruset mann som la på tusen kroner på “Gayboten” for å få høre Levels med Avicii. Det satt igang en skikkelig fest og etter det var det vanskelig å sove kan du si, skyter Silje inn.

Les også: Skaff deg årets feteste russelåt!

– Det var bare drita folk som kom forbi i natt og Mathias tok på seg show-buksene opp til flere ganger. Det ble mye miming, synging og dansing fra han. Jeg regner med at han som la på en tusenlapp for en sang, våkner opp i dag og angrer seg litt over den siste jägershotten han styrtet i går, sier Niklas.

Covret Sirkus Eliassen

Tidligere på kvelden i går kom rockerne i Casa Murilo innom teltet, rett fra deres lydprøve på Rockefeller, der de hadde konsert i går kveld. Bandet donerte bort en rekke ting til P3aksjonens auksjon til inntekt for Amnestys arbeid for menneskerettigheter.

I tillegg til et Casa Murilo-forkle, et broderi og en platesamling byr også gutta i bandet på seg selv og en intimkonsert hjemme i stua til høystbydende.

Samtidig stakk Sirkus Eliassen innom teltet og i den anledning fremførte Casa Murilo deres “Æ Vil Bare Dans”-coverlåt, noe Bodø-gutta satte stor pris på.

– Jeg synes dette var veldig vakker faktisk, det var et skikkelig Hver Gang Vi Møtes-øyeblikk, sa Magnus Eliassen etter coveren.

Se Casa Murilos covring av Sirkus Eliassen her!

Se og hør P3aksjonen live på P3.no og følg med for flere auksjoner!

One Response to “Betalte 1000 kroner for Avicii”