Bieber og Jackson på samme låt?

– Vi kommer til å gjøre noe helt spesielt, sier platesjefen L.A Reid.

Etter sin død sommeren 2009 ble Michael Jackson med ett den bestselgende artisten det året.

I tida etter kom salgsrekordene og popkongens bortgang ble et pengemaskineri uten sidestykke. Denne uka, fem år etter hans død, kom den andre samleutgivelsen basert på uutgitt materiale, en plate P3s anmelder trillet terningkast tre.

Blir noe spesielt

L.A Reid mener et samarbeid mellom Justin Bieber og Michael Jackson vil skje i nærmeste framtid. Foto: NTB Scanpix
L.A Reid mener et samarbeid mellom Justin Bieber og Michael Jackson vil skje i nærmeste framtid. Foto: NTB Scanpix

I ettertid av utgivelsen av Xscape har altmuligmannen og direktør for plateselskapet Epic Records, L.A Reid, gått ut og fortalt at et samarbeid mellom Justin Bieber og Michael Jackson kommer til å skje.

Reid er for mange kjent som en av dommerne i amerikanske X Factor, men også for å ha signert stjerneartister som Justin Bieber, Rihanna, Kanye West, OutKast og TLC – for å nevne noen. Han er også mannen som har jobbet med å bearbeide innspillinger fra Jackson og ferdigstille Jacksons vokal på Xscape.

Les flere saker om Justin Bieber her.

Ifølge Billboard ble låta «Slave to The Rhythm», som er å finne på Jacksons nye plate, lekket på internett i fjor med både Bieber og Jacksons vokal. Sony Music fikk fjernet sporet fra nettet, men nå ser det ut til at fansen kan få høre stjernene sammen igjen.

– Vi kommer til å gjøre noe helt spesielt med Justin og Michael, sier han ifølge Billboard.

Big Boi tilbake til Reid

Den første låta som ble sluppet fra Xscape var duetten mellom Justin Timberlake og Michael Jackson. Allerede det første døgnet klatret den til 27. plass blant britiske bestselgere.

To dager etter at albumet ble sluppet i Storbritannia og USA, ligger det på topp i flere enn 50 land.

Les også: Anmeldelsen av Justin Timberlake i Oslo

Se musikkvideoen til «Love Never Felt So Good»:

Denne måneden ble det også klart at rapperen Big Boi, som også er medlem av duoen Outkast, igjen signerte egen kontrakt med L.A Reid.

– Jeg har nettopp signert en avtale med Epic Records, så nå er jeg tilbake med L.A Reid, sa han til Huffington Post og la til:

– Han er min mentor og forstår musikken min. LA Reid har ingen kreative begrensinger og jeg elsker å jobbe med ham.

I sommer står Outkast, som består av Big Boi og Andre 3000 på scenen i Oslo. Atlanta-duoen som var en av de viktigste rapgruppene på slutten av 90-tallet og utover 00-tallet, skal nemlig spille under årets Øyafestival i august.

Outkast – «Hey Ya!»