– Jeg gråt nesten litt

Bård Tufte Johansen fikk et blodig kutt i hodet etter at han ble truffet av en stein under en fotballkamp i Iran.

Bård Tufte Johansen hadde en tøff opplevesle i Iran. (Foto: Scanpix)
Bård Tufte Johansen hadde en tøff opplevesle i Iran. (Foto: Scanpix)

Bård Tufte Johansen fikk et blodig kutt i hodet etter  at han fikk en stein kastet på seg under en fotballkamp i Iran.

– Når jeg satt i sykebilen kjente jeg at gråten nesten kom, fordi jeg kunne slappe av litt. Men er du fra Skien i aldersgruppen 35-40 år kan du gråte bare et visst antall ganger. Jeg må spare, forteller Bård Tufte Johansen til NRK P3.

Komikeren og hans team har vært i Iran i forbindelse med en ny TV-serie som heter «En kamp på liv og død» som handler om hatkamper rundt i verden. Denne gangen var det under en fotballkamp de skulle måle  hatstemningen.

Hjemlengsel
Etter at Bård fikk pleiet såret fikk han hvile ut på et bønnerom hvor han fikk beroligende te.
– Man føler at man har vært heldig som fikk være med på noe som er så visuelt, vakkert og vondt. Og ja, det er mulig jeg lengtet litt hjem, forteller Bård. Men at det var verdt det, det syns Bård absolutt.
– Det er et litt høyrisiko-prosjekt dette. Det er helt klart en mulighet å bli fra 2 til 17% ufør. Men det er til å leve med, smiler Bård.

Politisk stein
Bård forklarer at steinen han fikk – Noen av supporterne protesterte mot et kor som sang noen religiøse sanger, steinen var mot dem, men vi må føye til her at det haglet ikke med steiner. Jeg hadde uflaks. Iranere er siviliserte folk, kunne godt skjedd i et annet land også dette. Var tross alt over 100 000 mennesker der, forteller Bård Tufte Johansen.

Her kan du se noe langt hyggeligere fra P3TV, nemlig Bård Tufte Johansen for 11 år siden sammen med makker Harald Eia og Atle Antonsen: