Bli med inn i Ronnys crib!

P3 Gull-programlederen tar deg med gjennom stedet der årets store musikkfest finner sted på lørdag.

Sentralen, en gammel sparebank midt i Oslo sentrum, huser på lørdag årets beste musikkfest: P3 Gull. Den ene halvdelen av programlederduoen, Ronny Brede Aase, har allerede påtatt seg rollen som husfar i det majestetiske bygget og viser deg velvillig rundt i sin «crib». Se videoen øverst i saken.

LES: Alt om P3 Gull

En labyrint av et bygg

Å vandre rundt på Sentralen kan by på flere utfordringer. Ikke bare kryr det av hemmelige dører, som fører til hemmelige ganger, men det er vanskelig å holde styr på alle de mange salene i bygget. Spesielt hvis Gullmannen forstyrrer ferden.

– Man kan jo gå seg vill av mindre. Altså, nå vet jeg ikke helt hvor jeg er, utbryter en forvirret Ronny.

Hemmelighetene rundt P3 Gull og artistenes opptredener er ofte mange, og programlederen er i blant litt for ivrig med detaljene. Derimot kan noe allerede avsløres. 26. november skal de fem hovedsalene på Sentralen fylles med publikum og dekoreres helt spesielt til hver av artistene.

  • Alan Walker skal underholde i «Forstanderskapssalen» sammen med Kringkastingsorkesteret, og fremføre en helt spesiell versjon av hans millionstrømmede låt «Faded».
  • Julie Bergan tar deg med til «Gymsalen», hvor alle i publikum er kledd opp i tights, svettebånd og treningsjakker.
  • I «Vinterhagen» skal Matoma diske opp med tropisk stemning.
  • Astrid S skal spille i et av bankens gamle hvelv, som går under det passende navnet «Hvelvet».
  • «Marmorsalen» er der programlederne befinner seg og prisutdeling foregår. To av de fem nominerte til årets nykommer, Cezinando og Dagny, skal opptre her.

Sammen med programlederkollega Live Nelvik, skal Ronny – kanskje hakket mer grasiøst enn i videoen – guide deg gjennom showet lørdag kveld. Du kan se det hele på nett-TV eller NRK1 fra klokken 20.55. Følg også med på P3s sosiale medier for eksklusive bakomklipp fra P3 Gull!

Gullmannen skal også på P3 Gull! Han gleder seg noe voldsomt! Foto: Kim Erlandsen, NRK P3
Gullmannen skal også på P3 Gull! Han gleder seg noe voldsomt! Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

LES: Det beste fra P3 Gull!