Bloggfeber i P3

P3 har for lengst blitt mye mer enn en radiokanal; sjekk ut bloggene til alle fra FK Fotball til Pyro og Radioresepsjonen her.

Radioresepsjonen blogger. (Foto: NRK)

P3 har for lengst blitt mye mer enn en radiokanal.

Fra Wikipedia: En blogg (av engelsk blog, en kortform av web log, av web, «vev» og log, «logg»), på norsk også vevlogg, er en oppdatert internettside hvor én eller flere forfattere ytrer synspunkter og forteller omverdenen om det som skjer.

Vi i P3 har tidligere skrevet om norsk ungdom som har fått smake bloggmedaljens bakside. Nå kommer oppfølgeren; her får du en oversikt over alle P3blogger og deres innhold.

Lydverket:

Musikknyheter, anmeldelser og ny musikk: Du finner alt hos Lydverket. I tillegg legger redaksjonen ut reportasjene fra sine ukentlige TV-sendinger før de vises på TV. Lydverket har også en lekker samling av eksklusive Lydverket Spanderer med både store og små artister.

Radioresepsjonen:

Skal vi tro Steinar, Tore og Bjarte er ikke dette en blogg, men en nettside. Hos Radioresepsjonen finner du dogumentarer og annet P3Tv-snadder, resepsjonistenes eget forum, spill og matoppskrifter fra de tre herrene.

Drillpikene:

Har P3s mest personlige blogg. Live og Kristine deler av privatlivet i sin videoblogg, og legger også ut konkurranser hvor du kan gjette hva de har spist til frokost (obs! sterke bilder) og hvilken eiendeler som tilhører hvilken Drillpike. Den MTV-inspirerte dramaserien “The Drills” har også sitt hjem på bloggen.

FK Fotball:

Thomas Aune og Aleksander Schau pøser av sin fotballidenskap også på nett. På deres blogg kan du blant annet følge prosessen med utgivelsen av Freddy Dos Santos’ selvbiografi. Du kan også være med å kåre Norges beste fotballspillende politiker. Nytt av sesongen er FK FOTBALL-LIGAEN i Troms. Den vil bli fulgt aktivt opp med egen blogg og du kan blant annet tippe resultater og bli bedre kjent med lagene i denne tredjedivisjonsavdelingen.

Pyro:

Totto Mjelde og Asbjørn Slettemark gir deg nytt og spennende og gammelt gull fra hardrockens verden. Blant annet kårer de ukens albumcover og deler ut masse fine premier.

P3morgen:

Juicy nyheter om P3morgens gjester, harde konkurranser og videoer fra studio; du finner alt på P3morgens blogg. I tillegg finner du faste spalter som “TV On The Radio” og “Kom, så tegner vi en sang” på bloggen.

Banden:

Banden skriver om de viktige tingene i livet på en subjektiv måte. Alt fra politikk til spill, sex og kjendiser kan få innpass her. I tillegg kan du høre radioreportasjer om igjen og diskutere temaene Banden tar opp.

Sexy:

Tarjei Strøm og Totto Mjelde er elsker musikk, og  deler synspunkter og spillelister på sin blogg. I tillegg kårer de hver uke ukens sjanger, ukens  musikkvideo og ukens musikkmyte. Konkurranser dukker også opp ved jevne mellomrom, så her gjelder det å følge med.

Bare Are:

Are Sende Osen har synspunkter på det meste, og deler dem på sin blogg. I tillegg lager han matreportasjer med P3TV og skriver over gjennomsnittligg mye om spesielle dyr. Hver søndag presenterer Are det beste fra bloggen i en to times radiosending på P3.

Du finner også P3 på diverse sosiale medier – les mer om det her.