– Bør jeg være flau?

Maria Mena hylgråt foran hele Norge da hun vant prisen for «Beste kvinnelige artist» under lørdagens Spellemann. Nå lurer hun på om hun bør være flau.

Maria Mena (Foto: NRK)
Maria Mena (Foto: NRK)

Maria Mena hylgråt foran hele Norge da hun vant prisen for «Beste kvinnelige artist» under lørdagens Spellemann. Nå lurer hun på om hun bør være flau.

– Jeg har ikke helt klart å lande etter verdens fineste kveld. Jeg er så takknemlig og for en fin klasse å være nominert i, skriver Maria Mena i sin private blogg. Men da hun våknet på søndag var ikke nervene helt rolig. (Nederst på siden kan du se Maria Mena motta sin Spellemann-pris).

Klikk her for å lese: Inkompetent Spellemannjury

– Jeg våknet på søndag og tenkte: Burde jeg være flau? Jeg gråt som «Ugly cry» foran hele Norge… Men ærlig talt så tror jeg folk i salen og hjemme i salen forstår at det de så var verdens lykkeligste og mest overraskede jente, skriver Maria.

Les mer på Lydverket: 10 ting Spellemann lærte oss
Les mer på Lydverket: Thomas og Harald nakne

Ville egentlig ikke gå
Maria Mena ville egentlig ikke gå på utdelingen av «Spellemann», men så spurte Thomas Numme om noe Maria ville få med seg.

– Jeg hadde faktisk ikke tenkt å gå før Thomas Numme spurte om han kunne få kysse meg. Det ville jeg ikke gå glipp av, han er så søt, skriver Maria. Hun har plassert Spellemann-prisen sin på et helt spesielt sted i hjemmet sitt.

– Nå skjønner jeg hva det hullet i veggen er til, skriver Maria om plassen hun har satt prisen sin på. Klikk her for å se hvor hun har satt statuen.

Her kan du se Maria Mena knekke sammen på scenen under «Spellemann»: