Boikotter Wiz Khalifa

DJ SoulShock og Øystein Røe Larsen snakker heit eller teit!

Denne uka lar vi to av P3s strålende DJ-er komme til ordet. Nuno De Brito, også kjent som DJ SoulShock, gir deg fet klubbmusikk på P3 hver lørdag. Øystein Røe Larsen kjenner vi som programleder i både Topp 20, Topp 40 og P3helg.

Prinsebryllup og Wiz Khalifa får pepper av DJ-gutta, mens Veronica Maggio og Souldrop mottar rosende ord.

DJ SoulShock sin HEIT-liste

Øyafestivalen – Jeg gleder meg som en unge med armringer! Kanye, Lykke Li, Q-Tip, James Blake, Aphex Twin, Janelle Monae, Fjorden Baby!, Razika, Jamie xx… og kort avstand hjem så jeg kan sove i senga mi. Yeaaaah baby!

Les også: Q-Tip til Øya!

Sommervær i april – Jeg har allerede grillet tre eller fire ganger og gått med shorts og singlet. Global warming har sine positive sider for Norge.

Souldrop – Produsenttrioen har laget de feteste remiksene i Norge i en stund nå og singelen «Om Igjen» med Lars Vaular og Store P er banger. Festivalbooking? Anyone?

Les også: Lars Vaular og Store P om igjen.

Souldrop – Om Igjen ft. Lars Vaular & Store P by Souldrop

DJ SoulShock sin TEIT-liste

Wiz Khalifa-hype – Beklager til alle 16-åringer som synes hundre låter om weed er fett. Karen er flink, men om jeg blir sendt en joint til, hvor han nevner røyking eller en av sine tretti favorittvarianter i 70 bpm (beats per minute, journ. anm.) boikotter jeg duden.

Til og med jentesingelen StarGate produserte, fikk tittelen «I Roll Up». C’mon son??

Bygging overalt i Oslo hver gang sola dukker opp – Hvor mange rundkjøringer trenger vi? Blir de snart ferdige? Jeg vil gjerne nyte de få månedene jeg har av sol i fred og stillhet uten annen støy enn boomboxen og kjøtt på grillen.

At det alltid stinker ved Tinghuset. Coincidence? I like to think not…

Øysteins HEIT-liste

Returbil i vårsolaReturbiler er leiebilenes restplass. En lite omtalt, men genial nettjeneste som tilbyr gratis leiebiler som skal returneres til gitte bilutleiekontorer. En guds gave til oss som elsker roadtrips i vårsola med vind i håret og P3 på bilstereoen. Selv skal jeg kjøre ned Østerdalen i et gratisglis allerede på søndag. Løøøv it!

Veronica Maggio – Den svensk-italienske popprinsessen er endelig tilbake! Fredag kommer sisteskiva Satan i gatan som forhåpentligvis leverer like forlokkende toner som hennes to første full-lengdere (som fortsatt roterer hyppig på spilleren min). Maggio sjarmerte meg også i senk fra scenen i Strömstad (av alle steder) for noen somre siden og som Topp 20-gjest for noen uker tilbake.

Brettspillet Imago – Denne uka starta jo med tilbakelent påskefeiring 2. påskedag. Og enten det er påskefeiring, vårkos i parken eller vors så er brettspill… lettere nerdete, men hett! Jeg oppdaga spillet Imago i påsken. Målet er å analysere personligheten til vennene du tror du kjenner så godt. Men gjør du egentlig det? Heftige diskusjoner og latterkramper vil komme!

Les også: Filmpolitiets brettspilltest!

Øystein har fått nok av Kate og William. (Foto: AFP Photo, Ben Stansall, Files).

Øysteins TEIT-liste

Prinsebryllup. Altså. Jeg liker både prinser og brylluper, men nå blir det vel mye. Toppsaker med krigstyper, nedtellinger, ekstrasendinger, kjoleavsløringer, kronikker og kritikker hele uka. Nei, helga bruker jeg heller på…

Selvangivelsen – Shit! Lørdag er siste frist. Jeg veit man bare kan trykke på én knapp så ordner alt seg, men går jeg ikke da glipp av tusenlapper i skattelette fordi jeg kanskje har glemt etterbetaling av særfradrag for naturalytelser utenfor fast bopæl med egenkapitalbevis? Blekka fra Skatteetaten er til for å leses, sier fatter`n. Det blir innelørdag…

Trenger du hjelp til selvangivelsen, Øystein? (Foto: www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil).

Twitter.com

Twitter – Jeg har et elsk/hat-heit/teit-forhold til den lyseblå, avhengighetsdannende spirrevippen. Det er hett med nyheter og sladder fra artister, festivaler og kolleger, men tett med middagstips, familiefjas og fotballmas. Å bruke en times tid på Twitter daglig gjør at de resterende tjuetre bør være rimelig heftige for å rettferdiggjøre bedriften. Slutter i morgen. Neida. Joda?