Boller og Burritos fyller Skuret Bar og Scene

Og lager internettdokumentar om programmets første liveshow.

Lars Berrum og Olli Wermskog fra Boller og Burritos (Foto: Tom Øverlie, NRK P3).

Lars Berrum og Olli Wermskog fra Boller og Burritos (Foto: Tom Øverlie, NRK P3).

Inspirert av komiker Morten Ramm — som fylte Oslo Spektrum, og lagde en TV-serie om det som het «Morten Ramm fyller Spektrum» — har P3-programmet Boller og Burritos lyst til å gjøre «noe av det samme».

— Vi har bestemt oss for å sette opp et show på Skuret Bar og Scene i Oslo, torsdag 30. mai kl. 21, forteller programleder i Boller og Burritos, Olli Wermskog.

Skuret mindre enn Spektrum

Dette blir et show i litt mindre skala enn Morten Ramm fyller Spektrum, og Radioresepsjonens julepostkasseshow på Rockefeller, for Skuret Bar og Scene er ikke et veldig stort sted.

— Nei, det er bare en bar med med en scene, slik navnet «Skuret Bar og Scene» røper. Hvis vi klarer å fylle lokalet, er det vel plass til rundt 120 stykker, sier Olli.

Hva skal skje på Skuret?

— Det blir et humoristisk, kanskje til og med funny, liveshow med Boller og Burritos, altså Lars Berrum, Marte Mørland og meg selv, pluss gjester som Morten Ramm og Martin Beyer-Olsen.

Skal filmes og legges ut på internett

Det kommer til å bli delt ut noen billetter til forestillingen under Boller og Burritos’ sendinger den kommende uka. Andre som ønsker å være publikum kan møte opp direkte på Skuret i Christian Krohgs gate 2 i Oslo. Dørene åpner kl. 20, og det er 18 års aldersgrense.

Men hva med alle som ikke bor i Oslo-området og ikke har muligheten til å komme på Skuret?

— Hallo! Vi skal jo filme selve showet, filme på dagen før showet, lage en internettdokumentar av det og legge den ut her på P3.no. Det er jo liksom noe av poenget, da!

Boller og Burritos hører du mandag til torsdag kl. 11 – 13 på NRK P3. Eller du kan høre sendingene i NRKs radiospiller.