Bond i bøtta?

Entusiastene vrir seg i smerte over den nye James Bond-låta. Hva mener du? Hør låta her, og si din mening!

Hva synes du om Bond-musikken? (Montasje: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway,www.aliciakeys.com,www.myspace.com/thewhitestripes)
Hva synes du om Bond-musikken? (Montasje: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway, www.aliciakeys.com, www.myspace.com/thewhitestripes)

I juli meldte Lydverket at den første duetten i filmmusikk-historien til James Bond var på vei. “Another Way To Die” er navnet på kjenningsmelodien til den 22. Bond-filmen, Quantum of Solace.

Temaet Bond-låter var senere innom panelet i «Elsk eller Hat» hos Lydverket, og etter to mot én i paneldebatten, ga lytterne en klar tommel opp for musikken i avstemninga på nett.

Hør låta: Jack White & Alicia Keys – Another Way To Die 

Kristin Winsents. (Foto: NRK)Lydverkets Kristin Winsents, webredaktør for Natt og Dag, Andreas Øverland og Bond-entusiast John Berge stilte til debatt.

– Hvis filmen er sånn som låta, så gleder jeg meg helt sinnssykt til å se den, sa Winsents i Lydverkets Elsk eller Hat-debatt.

– Jeg synes Bond-låtene er slitsomme, og jeg er lei, konstaterte Øverland. De høres like ut, og er musikalsk sett dårlige og intetsigende.

Hør utdrag fra debatten her: Elsk eller hat: Bond-låter.

John Berge er Bond-fan og redaktør for Jamesbond.no, og hadde følgende å si om den nye låta når han gjestet Osenbanden i helga:

– Jeg var så skuffa over Madonna og Chris Cornells bidrag at jeg ikke trodde det var mulig å lage en så svak Bond-melodi. Alicia Keys og Jack White er total mismatch, måten de synger sammen på fungerer over hodet ikke. Man skulle tro at når de for første gang velger å kjøre en duett, så er den utrolig bra!

Hva synes du om den nye Bond-låta? Diskuter i kommentarfeltet.

Vil du høre hele debatten fra Lydverket, kan du gå inn på Lydverkets sider, og klikke på sendingen fra 23.09.