Bra for selvtilliten

Det mener Urørtartisen Amy. 14. episode av Himmelblå deler enda mer av Urørtmusikken med det norske folk, hør låtene her.

Amy (Foto: Urørt)
Amy (Foto: Urørt)

Det mener Urørtartisen Amy. 14. episode av Himmelblå deler enda mer av Urørtmusikken med det norske folk, hør låtene her.Amy kan du høre med låta «You Dont`t Have To Say», og hun gleder seg stort over å ha blitt plukket opp av tv-serien.

– Det var fullstendig uventet, men utrolig gøy! For meg som artist betyr det selvfølgelig noe for selvtilliten. Jeg ser også på det som en måte for meg å få musikken min ut til folk på, noe jeg har ønsket veldig lenge.

Mer om Himmelblå finner du her

Hør musikken fra episode 14


Gå til Urørt for å lage din egen miksteip

Hip hop-trioen CrippleCrew synes det er kult å få være med i en norsk tv-produksjon. Med låta «Let`s Go!» i tv-seriens 14. episode, føler de seg et lite hakk mer verdsatt.

– Hva tror dere dette kan bety for ferske artister?

– Som artist er det alltid positivt å bli plukket ut til film- og tv-produksjon, det gir kredibilitet og anerkjennelse av musikken. Når noen ønsker å bruke låtene dine, er det en slags bekreftelse på at musikken holder god nok standard for prosjekter i andre kulturmedier enn musikk.

– Det er selvfølgelig god reklame, men det viktigste er anerkjennelsen man selv får. Så ryktes det at Himmelblå er en artig serie, og da er det ekstra kjekt å få være med i produksjonen. Generelt har norsk film og tv-serier tatt seg opp i kvalitet underholdning. Norske musikkproduksjoner har vært av høy kvalitet lenge, så at de to blir forenet er veldig positivt!

Ophelia Hope med låta «Albatross» hører du også i den 14. episoden.

Ophelia Hope (Foto: Ingvild Brekke Myklebust)
Ophelia Hope (Foto: Ingvild Brekke Myklebust)

Les: Oversikt over musikken i Himmelblå