Britney avlyser ikke turneén!

Britney Spears avlyser ikke sin store turné. Men om hun hadde gjort det, hadde hun nok blitt tilgitt av sine fans.

Britney Spears (Foto: Scanpix)
Britney Spears (Foto: Scanpix)

Britney Spears avlyser ikke sin store turné. Men om hun hadde gjort det, hadde hun nok blitt tilgitt av sine fans.

Barneidol, popidol, verdensstjerne, skandaleprinsesse og deprimert, skilt mor. Alle disse tingene er hva Britney Spears har vært og er. Nylig ble det kjent at hun skulle droppe sin kommende «Circus»-turné, hvis hun ikke fikk ta med seg sønnene sine. Men den kjærlige moren sto på kravene sine og skal nå på tur med sine to gutter, melder Contact music. Så «Circus»-turneén starter som planlagt i New Orleans 3. mars.

Må betale eksmannen
Selvom Britney har fått gjennom kravet sitt om å ha med sønnene Sean Preston og Jayden James, er det ikke uten  betingelser. Hun må nemlig betale eksmannen Kevin Federline 4000 dollar i uken gjennom hele turneén ettersom han skal holde seg i nærheten av Britney og sønnene til enhver tid.

Les mer på NRK P3: F.U.C.K me
Les mer: på NRK P3: Dropper Britney turneén?

Prioriterer barna fremfor jobben
P3s musikkprodusent Wolfgang Wee, tror imidlertidig at Britney kjapt hadde blitt tilgitt av sine fans om hun hadde kuttet ut den store turneén. Klikk her for å lese NRK P3s anmeldelse av albumet «Circus».

Wolfgang Wee (Foto: NRK)
Wolfgang Wee (Foto: NRK)

– Etter alt som har skjedd de siste årene virker det som om hun nå har kommet til et heltenivå hvor hun kan bli tilgitt for så å si alt. Så tapet gjennom en turnéavlysning ville i så fall vært i form av penger og ikke fans tror jeg. Dessuten ville hun nok høstet sympatipoeng for å prioritere barna sine fremfor å tjene loads med cash på noe som i bunn og grunn bare er en jobb, sier musikkprodusent Wolfgang Wee til NRK P3.

Klikk her for å se «Circus»-videoen til Britney på YouTube.