Chris Brown og Usher til Norge

R&B-stjernene gjester Oslo Spektrum henholdsvis 17. november og 22. februar.

Den mørke årstida kan vise seg å bli litt lettere for R&B-fans over det ganske land; i løpet av drøye tre måneder er det nemlig mulig å se både Chris Brown og Usher live i hovedstaden.

Chris Brown har, foruten å bli kjent som Rihannas voldelige eks og store kjærlighet, rukket å gi ut fem album i løpet av sine 23 leveår. Han har hatt et godt knippe låter høyt oppe på den amerikanske Billboard-lista, og har over en million visninger på Youtube. Han gjestet Norge i 2006; men den gang kun for intervjuer og TV-opptreden. Han lovte imidlertid å komme tilbake for å gjøre en ordentlig konsert – og etter seks år går løftet i oppfyllelse. Billettsalget til konserten starter torsdag klokka ni.

Brown ga ut albumet Fortune  fjor. I HMV-butikkene i London selges albumet med advarselslapp om at «Denne mannen slår damer».

Albumet fikk jevnt over lunken kritikk da det kom – men denne låta har godt over 33 millioner visninger på Youtube:

Usher har holdt det gående i snart tjue år – og i følge vår anmelder er årets album Looking 4 Myself det sterkeste 34-åringen har levert på nesten et tiår. Mannen har sju album på CVen, og sjansen er stor for at han drar fram gamle megahits som «Yeah» sammen med årets særdeles godt mottatte «Climax» og Rick Ross-gjestede «Lemme See». Billettsalget til konserten starter fredag 28. september klokka ni.

Gøy: Chris Browns første hit – «Run It!» – var en omskrevet versjon av Ushers «Yeah».