Christine live: Julie Bergan

Gullstrupen Julie Bergan spilte debutsingelen «Younger» og covret en av verdens største popstjerner live hos Christine.

20-åringen har arbeidet hardt det siste året: I fjor deltok hun på Melodi Grand Prix som yngste deltaker med sporet «Give a Little Something Back». I tillegg står hun bak refrenget på Cir.Cuz’ radiohit «Supernova».

Første gang live på radio

Nå, etter å ha blitt signert av Warner, er hun klar for å gi solokarrieren en solid dytt. I januar slapp den unge artisten fra Skien sporet «Younger», og i går var hun innom Christine for å fremføre debutsingelen for første gang på radio (se øverst i saken) og covre en P3-listet artist (se nederst i saken).

Hør sendingen her

– Plutselig slapp du din egen singel, og det gikk jo veldig bra. Men hvordan kommer man fram til neste låt, lurer programleder Christine Dancke på.

– Jeg er perfeksjonist og kritisk til hva jeg skal gi ut. Jeg bare prøver å overgå meg selv sånn at jeg blir skikkelig fornøyd med neste utgivelse.

– Sangen din, «Younger», er jo ganske massiv. Basstung og velprodusert. Men nå har du bare en gitarist med deg? spør Dancke.

– Det blir litt annerledes, men jeg føler at en god låt kan strippes ned og fortsatt høres bra ut.

Akustisk versjon av Rihanna

Julie bestemte seg for å covre Rihannas «We Found Love». Et tøft valg, mener programlederen. – Du har ikke valgt den letteste damen å covre, heller.

– Vi gjør en litt annen versjon enn hennes.

– Men drømmen er vel å bli like stor som henne?

– Selvfølgelig, jeg har jo lyst til det, svarer den sympatiske artisten med glimt i øyet.

Se Julie Bergan covre Rihannas «We Found Love»: