Christine live: Mighty Oaks

Indiefolk-bandet fremførte singelen «Brother» og spilte en coverversjon av Rihannas «Stay» hos Christine.

Det Berlin-baserte indiefolk-bandet Mighty Oaks, bestående av Ian Hooper, Claudio Donzelli og Craig Saunders, tok turen opp til fjerde etasje i Radiohuset på Marienlyst for å spille singelen «Brother» (se øverst), i tillegg til å fremføre en coverversjon av «Stay» (se nederst), et spor hentet fra popdronningen Rihannas’ 2012-album Unapologetic.

Hør sendingen her

Spiller på norske festivaler til sommeren

De som er i nærheten av Tønsberg-området torsdag 17. juli har muligheten til å se bandet, som albumdebuterte med HOWL i februar, på en scene på Slottsfjell. Og uken før spiller de på Trænafestivalen.

– Det ser utrolig ut, vi gleder oss veldig. Omgivelsene er amazing, sier trioen om bildene de har sett fra Træna som avholdes 33 nautiske mil vest for Sandnessjøen.

Mighty Oaks avbildet i New York. Foto: facebook.com/mightyoaksmusic
Mighty Oaks avbildet i New York. Foto: facebook.com/mightyoaksmusic

– En positiv opplevelse

Mighty Oaks hadde deres første opptreden på norsk jord dagen før besøket hos Christine på Kulturhuset, midt på Youngtorget i hovedstaden.

– Masse folk kom for å se oss spille – vi hadde ingen anelse at nordmenn visste om musikken vår – men publikum sang med. Det var en positiv opplevelse, forklarer det joviale bandet der medlemmene kommer fra tre ulike land: USA, Italia og Storbritannia.

– Nei, ikke direkte, men kanskje underbevisst. Det er ikke sånn at Claudio alltid forsøker å få inn tradisjonell, italiensk mandolinriff i låtene, ler Ian da programleder Dancke lurer på om bakgrunnen til medlemmene påvirker musikken. – Musikken vår blir til når vi samles, det føles unikt nok for oss, føyer frontmannen til.

Mighty Oaks covrer Rihanna – «Stay» live hos Christine: