Eksklusiv opptreden på P3 Gull

Hun har stemmetrøbbel og har kansellert alle andre planer for året – men Dagny dukker heldigvis opp på scenen den 26. november.

Først måtte konserten i Brighton i England avlyses. Så kom nyheten om kanselleringer av gigs i Paris og Amsterdam. Til slutt ble hele resten av den kommende turnéen hennes i Norge, Danmark og Tyskland flyttet fra i høst til februar neste år. Pophåpet Dagny Norvoll Sandvik, som for tiden har en av de mest spilte låtene på norsk radio med «Fool’s Gold», sliter med stemmen.

Oppi alt det kjipe, finnes det en gladnyhet. Du kan høre Dagny sin røst live, i nærmeste fremtid, én eneste gang. Det er den 26. november, for da spiller hun eksklusivt på P3 Gull!

Se Christine og Dagny avsløre nyheten i videoen øverst i saken.

SPILLER OGSÅ PÅ P3 GULL: Cezinando, Alan Walker og Julie Bergan.

– Stemmen er klar til P3 Gull

Det siste året beskriver Dagny som utrolig spennende og ganske surrealistisk. Tromsø-artisten dukket opp ut av det blå med låten «Backbeat» for et år siden og har spilt konserter rundt om i hele Europa og Amerika siden den gang. Det har gått hardt utover stemmebåndet hennes og nå behandles hun for å unngå varige problemer.

– Jeg dro hjem til Tromsø og måtte være helt stille i 10 dager, det var ganske utfordrende det! Men jeg er klar igjen til P3 Gull, forteller Dagny.

Da EPen «Ultra Violet» ble sluppet tidligere i høst, mente P3s anmelder mente at Dagny debuterte med livsbejaende og energisk gitarpop og satte spørsmåltegn ved om hun kanskje kan bli vår neste internasjonale stjerne. Nå er hun aktuell med singelen «Fool’s Gold», der amerikanske BØRNS gjester et vers. Låten er den fjerde mest spilte på norsk radio for øyeblikket.

– Hvordan forbereder du deg til P3 Gull?

– Jeg har pinnet og pinnet i vei på Pinterest og funnet masse kul inspirasjon! Jeg har sett nesten ALLE de tidligere fremførelsene og bare gledet meg.

Varm opp til Dagnys P3 Gull opptreden med debutsingelen «Backbeat» fremført på en trikk:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7YWzSG8m1ZM&w=100&h=100]