Episode 6: Leo Ajkic

Leo Ajkic er også kjent som utegående reporter for NRK P3. (Foto: NRK P3)
Leo Ajkic er også kjent som utegående reporter for NRK P3. (Foto: NRK P3)
Kjent som: Stuntreporter og Youtube-fjes
Alder: 28 år
Sivilstatus: Singel
Fun facts: Har fire par gullgebiss og er en slags uoffisiell manageren for Lars Vaular

Den breiale bergenseren fra Bosnia er stadig oftere å se på skjermen. Nå sist i forbindelse med tv-aksjonen, men mer hyppig er han stuntreporter i Trygdekontoret på NRK3, og tidligere har han vært radiotryne på P3.

Så hvordan er det å være dama til Leo Ajkic?

– Leo er kanskje den tøffeste fyren jeg noensinne har møtt, men også en fyr som åpner dører som en gentleman. Og så er han høy, sier Live.

Se hele episoden hvor Live er dama til Leo Ajkic 8.desember på NRK3 eller P3.no

Ajkic mener han ikke fikk nok tid med Live.

– Jeg fikk ikke smakt på henne. Du må alltid smake på en dame før du kjøper henne, før du gifter deg, før du blir sammen med henne. Jeg snakker om sex nå.

Hvordan skiller hun seg fra kjærester du har hatt tidligere?

– Hun er mye blekere i huden, jeg er vant til å være sammen med svarte damer. Jeg har vært med like lyse som henne også, men litt eldre kanskje?

Hva er det du vanligvis går etter?

– Utenom personlighet så er det utseende. Rompe. Fjes.

Hva skal til for at en jente er kjæresteemne?

– Hvis jeg skal bli sammen med en jente så må jeg rett og slett stole på henne. Så enkelt er det. Jeg er ok på å dømme mennesker. Jeg kan ikke si jeg er best, og alle kan bli lurt, men hvis jeg føler at det er noe som ikke passer, så passer det sikkert ikke. Når du ikke er sjalu, da går det bra.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Leo er veldig opptatt av at dama har fin romper. Derfor var det naturlig å sjekke ut Live sin. (Foto: Skjermdump)
Leo er veldig opptatt av at dama har fin romper. Derfor var det naturlig å sjekke ut Live sin. (Foto: Skjermdump)

Hvordan er du som kjæreste?

– Akkurat nå tenker jeg mye på karrieren min og mye på meg selv, men jeg er vel en grei kjæreste. Kunne vært der litt mer kanskje. Jeg kan være romantisk, men mest i begynnelsen av forholdet, den første uken.

Hva er den perfekte date?

– Hvis man føler at begge har hatt det gøy og har lyst på en date til. Du kommer hjem og får en melding: ”jeg koste meg”, eller du kommer hjem og har lyst til å ringe den personen. Da har det vært en bra date.

Hvis du skulle tatt med kjæresten på ferie, hvor ville du dratt?

– Hjemlandet mitt, Bosnia-Hercegovina. Før en dame har vært i hjemlandet mitt, ser meg der og ser hvordan det er der, så kjenner hun meg ikke skikkelig.

Hvordan stiller du deg til PDA (public display of affection)?

– Det er fett det. Men hvis jeg hadde blitt kjent en dag så hadde jeg ventet litt med sånt på grunn av paparazzien. Jeg kan kline med en dame, men det er annerledes når du er en offentlig person. Da må man kanskje slappe litt av.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Når dere går ut sammen, hva foretrekker du: alenedate eller henge med felles venner?

– Alt til sin tid. Man kan ikke bare være alene med dama. Hvis det har vært kaos, stress, og mye folk rundt deg, så er det bra og ta seg litt tid for oss selv, men sånn ellers i det daglige livet så må man la damen møte vennene og være litt med hennes venner også. For da ser du forskjellige sider av kjæresten din, ikke bare sånn hun er sammen med deg.

Hvor viktig er det for deg at kjæresten din er interessert i det du driver med?

– Det kan kanskje være litt vanskelig hvis hun absolutt ikke liker det jeg gjør og vil at jeg skal slutte. Da kan det bli problemer. Men hun trenger ikke digge det eller følge med på det. Til og med jeg syns det er flaut å se på det jeg lager av og til, så hun trenger ikke se det for min del. Og hun må ikke syns at jeg er morsom.

Hva syns du om å få en kjæreste på døra slik du fikk med Live?

– Det er jo prosessen som er spennende. Nå ble jeg og Live sammen med en gang, og gikk rett ut i det. Det er jo den delen vi ikke tok som er mest spennende.

Les også: Leo på P3