Days of August gjør en nydelig folk-cover av Kygo

MÅNEDENS URØRT: Hvordan høres en Kygo-låt ut i indiefolk-drakt? Days of August gir deg svaret!

Da indiefolk-trioen Days of August ble kåret til Månedens urørt i mars hadde enda ikke koronaviruset nådd Norge og planen om å spille live hos Christine på P3 så lenge lyse ut. Dette endret seg raskt da myndighetenes råd om å holde seg hjemme kom rett før bandets planlagte Oslo-besøk og livespillingen ble dessverre avlyst som så mye annet her til lands.

Days of August var raske med å kaste seg rundt og ta seg av P3 Live-opptredenen på eget initiativ. I et studio i deres hjemtrakter leverte de to nydelige livespillinger, inkludert en cover av Kygo og The Chainsmokers sin «Family» som vi sjelden har hørt maken til.

Da P3 intervjuet bandet i begynnelsen av mars hadde de nettopp bikket over en million avspillinger på Spotify. Dette til tross for at de selv ikke tror så mange har hørt om dem.

– Det er ikke så mange som veit hvem vi er. Greia med oss er at det ser større ut enn det egentlig er. Da vi starta bandet for to år siden var det fordi vi likte å spille inn og gi ut musikk, så begynte ballen å rulle litt fortere enn vi hadde forventa, sa gitarist Espen Alsvik den gang.

Forhåpentligvis har Månedens Urørt-kåringen bidratt til at ballen ruller videre.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=N38tJDE83a8&w=560&h=315]