De nakne og berømte

12 uker på lista – uten å ha gitt ut et album.

De gir deg herlige elektronika-toner som får deg til å lengte etter sommer, sol, sand i håret og klining på gatehjørnene.

New zealandske The Naked And Famous har vært listet på P3 i 12 uker, og det uten å ha gitt ut en eneste plate! Hva er det med singelen “Punching In A Dream” som har fått P3s musikkprodusenter til å falle pladask?

Spennende band

– Jeg kom over The Naked And Famous sin “Young Blood” tidlig i fjor sommer, og vi listet den relativt raskt. Den ble spilt i fire måneder før den ble tatt av. “Punching In A Dream” er oppfølgersingelen, og vi listet den like før jul, forteller musikkprodusent Marie Komissar.

The Naked And Famous har allerede sluppet debutplaten “Passive Me, Aggressive You” i hjemlandet og i Australia. Den internasjonale slippdatoen er satt til 14. mars. Marie mener bandet er verdt å følge med på.

– Det er et kjempespennende band. Måten de lager musikken på: De skaper en spesiell stemning og fyller tomrommet som oppsto etter MGMT perfekt. Jeg heier på at de skal gjøre det stort.

Sjekk ut P3s A, B, C-liste her!

The Naked And Famous har vært listet i 12 uker. (Foto: last.fm-siden til bandet)
The Naked And Famous har vært listet i 12 uker. (Foto: last.fm siden til bandet)

Lyden av 2011

Og det er ikke bare P3s egne musikkprodusenter som har tro på at The Naked And Famous kan gjøre det bra i året som kommer.

Også England har fått øynene opp for de fem talentene fra New Zealand. På BBCs liste over “lyden av 2011” er bandet listet, sammen med blant andre stjerneskuddet Jamie Woon og Jessie J.

Les: BBC har trua på Jessie J.

For tiden turnerer The Naked And Famous Europa og USA. Dessverre står ikke Norge på listen over spillesteder, men det er fortsatt lov til å håpe på at festivalsommeren skal slå til. Dette er tross alt musikk som egner seg best på late sommerdager.

Sjekk ut singelen “Young Blood” som var listet på P3 i nærmere fire måneder: